Inspraak voorontwerpbestemmingsplan ‘Diepveldenweg’ (voorheen bekend als Middenweg Eersel-Bergeijk)

Logo Bergeijk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bergeijk bieden gelegenheid tot inspraak op het voorontwerpbestemmingsplan 'Diepveldenweg' (voorheen bekend als Middenweg Eersel-Bergeijk).

Inzage

Het voorontwerpbestemmingsplan ‘Diepenveldenweg’ met als identificatienummer NL.IMRO.1724.BPUmid0058 ligt met ingang van donderdag 28 juni 2018 tot en met woensdag 25 juli 2018 voor iedereen ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis, Burgemeester Magneestraat 1 te Bergeijk. Voor het inzien van het voorontwerpbestemmingsplan moet u een afspraak maken. Dit kan telefonisch (0497 - 551 455) of via de receptie.

Het voorontwerpbestemmingsplan is ook digitaal in te zien op de website van de gemeente Bergeijk: www.bergeijk.nl/ruimtelijkeplannen (via ropubliceer, waarbij geen reacties digitaal ingediend kunnen worden) en op www.ruimtelijkeplannen.nl. Daar kunt u het voorontwerpbestemmingsplan onder meer vinden via het identificatienummer.

Inhoud

Het voorontwerpbestemmingsplan ‘Diepenveldenweg’ voorziet in de aanleg van een nieuwe tweebaansweg. Het tracé loopt over het grondgebied van de gemeenten Eersel en Bergeijk en dient als ontsluitingsweg. Het doel is om het sluipverkeer in zowel het buitengebied als on de kernen aanzienlijk terug te dringen. Tevens zal de bereikbaarheid van onder meer bedrijventerrein de Waterlaat worden vergroot. In de toelichting van het voorontwerpbestemmingsplan wordt de ontwikkeling verder uitgelegd.

Tegen vergoeding kan een exemplaar van het voorontwerpbestemmingsplan worden verkregen.

Reacties

Iedereen kan gedurende de inzagetermijn schriftelijk of mondeling zijn/haar gemotiveerde reactie op het voorontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij burgemeester en wethouders van de gemeente Bergeijk, postbus 10.000, 5570 GA Bergeijk. Voor het geven van een mondelinge reactie en voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer R. Cornelissen op het telefoonnummer 0497 – 551 455. Van een mondelinge reactie zal een verslag worden gemaakt.

De inhoud en beantwoording van de schriftelijke en mondelinge reacties worden in de bij het bestemmingsplan behorende toelichting opgenomen.

Informatiebijeenkomst

Op donderdag 5 juli 2018 is er om 19.30 uur een informatiebijeenkomst in de raadzaal van het gemeentehuis van Bergeijk, Burgemeester Magneestraat 1, 5571 HB Bergeijk.

Bergeijk,

Burgemeester en wethouders van Bergeijk,

W.A.C.M Wouters

Secretaris

A. Callewaert-de Groot

Burgemeester

Naar boven