Ontwerpbestemmingsplan “St.-Annaparochie, Hemmemaweg 22”  gemeente Waadhoeke

Logo Waadhoeke

Burgemeester en wethouders van Waadhoeke brengen het bestemmingsplan “St.-Annaparochie, Hemmemaweg 22” als ontwerp in procedure.

 

Aan de Hemmemaweg 22 in St.-Annaparochie is het bedrijf Faber Audiovisuals B.V. gevestigd. Het bedrijf wenst wegens groei uit te breiden. Het bedrijventerrein De Wissel is in de structuurvisie (van de voormalige gemeente het Bildt) aangewezen om uit te breiden. De intentie is daarom medewerking te verlenen aan het initiatief. Om de ontwikkeling juridisch-planologisch mogelijk te maken wordt een bestemmingsplan opgesteld. Dit bestemmingsplan voorziet hierin. Het planidentificatienummer van het ontwerpbestemmingsplan is NL.IMRO.1949.StAnnaHemmemaweg22-ON01. 

 

Heeft u vragen?

Voor informatie over het ontwerpbestemmingsplan of de procedure kunt u bellen met de afdeling Omgeving, 0517 380380. Dit kan op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur.

 

U kunt het ontwerpbestemmingsplan bekijken

Met ingang van 28 juni 2018 tot en met 8 augustus 2018 ligt het bestemmingsplan ter inzage. Inzien kan bij het loket van de afdeling Omgeving in het gemeentehuis aan de Harlingerweg 18 in Franeker. U kunt het ontwerpbestemmingsplan bekijken op werkdagen tussen 8:30 en 13:00 uur en op donderdag tot 20:00 uur. U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook digitaal bekijken, via www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

 Bent u het niet eens met het ontwerpbestemmingsplan?Dan kunt u uw mening geven. Formeel heet dit ”een zienswijze indienen”. U leest hierna hoe een zienswijze kunt indienen. U kunt dat uiterlijk 8 augustus 2018 doen . U kunt op twee manieren reageren: in een brief óf in een gesprek.

U stuurt uw brief naar burgemeester en wethouders, Postbus 58, 8800 AB FRANEKER. Heeft u liever een gesprek? Dan kunt u uiterlijk één week voor afloop van de termijn een afspraak maken met de ambtenaar die het bestemmingsplan behandelt.

 

Na beoordeling van eventuele zienswijzen zal de gemeenteraad een besluit nemen over de vaststelling van het bestemmingsplan. Mocht het bestemmingsplan worden vastgesteld, dan is het mogelijk om beroep in te stellen bij de Raad van State. Met een publicatie in de Staatscourant en op de website www.overheid.nl (onder tabblad ‘gemeenteblad’) brengen wij u tegen die tijd op de hoogte. U kunt alleen beroep instellen tegen de mogelijke vaststelling van het bestemmingsplan, als u een zienswijze heeft gegeven over het ontwerpbestemmingsplan.

Naar boven