Gemeente Dinkelland – Ontwerp-bestemmingsplan “Bisschopstraat 39, Weerselo” en ontwerp-besluit hogere grenswaarde “Bisschopstraat 39, Weerselo”

Logo Noaberkracht Dinkelland Tubbergen

Burgemeester en wethouders van Dinkelland maken bekend dat ter inzage ligt:

het ontwerp-bestemmingsplan “Bisschopstraat 39, Weerselo”.

Het ontwerp-bestemmingsplan maakt de herontwikkeling van de PLUS supermarkt op haar huidige locatie aan de Bisschopstraat 39 te Weerselo mogelijk. Naast de supermarkt is er in de nieuwbouw wederom ruimte voor de bakkerij en worden op de verdieping twee appartementen gerealiseerd.

het ontwerp-besluit hogere grenswaarde Wet geluidhinder.

Het college van burgemeester en wethouders is voornemens om op grond van de Wet geluidhinder een hogere grenswaarde vast te stellen. De hogere grenswaarde heeft betrekking op het overschrijden van de voorkeursgrenswaarde van 48 dB vanwege het verkeer op de Bisschopstraat op de gevel van de toekomstige woningen. Er is een ontwerp-besluit opgesteld om de hogere grenswaarde op de toekomstige woningen Bisschopstraat 39 te Weerselo vast te leggen.

Ter inzage

Het papieren exemplaar van het ontwerp-bestemmingsplan en het ontwerp-besluit hogere grenswaarde liggen met ingang van 29 juni 2018 tot en met 9 augustus 2018 voor een ieder ter inzage tijdens de reguliere openingstijden van het gemeentehuis.

U kunt het ontwerp-bestemmingsplan digitaal inzien op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl -> een plan bekijken -> bestemmingsplannen -> ID -> type dan: NL.IMRO.1774.WEEBPBISSCHOPSTR39-OW01. De directe link hiernaar is: www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1774.WEEBPBISSCHOPSTR39-OW01.

Het plan is eveneens digitaal in te zien via de gemeentelijke website https://www.dinkelland.nl/ruimtelijke-plannen.

Zienswijze

Tijdens bovengenoemde termijn van ter inzage legging kan een ieder mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan moeten worden gericht aan de gemeenteraad, postbus 11, 7590 AA Denekamp en dienen voor het einde van de termijn te worden ingediend dan wel per post te zijn bezorgd.

Schriftelijke zienswijzen tegen het besluit hogere grenswaarden moeten worden gericht aan het college van Burgmeester en wethouders postbus 11, 7590 AA Denekamp en dienen voor het einde van de termijn te worden ingediend dan wel per post te zijn bezorgd.

Mondelinge zienswijzen kunt u binnen bovengenoemde termijn indienen nadat u daarvoor een afspraak heeft gemaakt met de heer N. van Benthem van de afdeling Maatschappelijke Effecten via het telefoonnummer 0541-854100.

Vragen?

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met de heer N. van Benthem van de afdeling Maatschappelijke Effecten via het telefoonnummer 0541-854100.

 

Burgemeester en wethouders voornoemd

 

Naar boven