Gemeente Dinkelland - Verleende omgevingsvergunning uitgebreide procedure - Deurningen, Deurningeresweg 4: bouwen opslagloods t.b.v. opslag vaste mest, stro en werktuigen

Logo Noaberkracht Dinkelland Tubbergen

Burgemeester en wethouders hebben een omgevingsvergunning verleend. Het betreft het navolgende project:

Plaats, adres

Project

Deurningen, Deurningeresweg 4

het bouwen van een opslagloods t.b.v. het opslaan van vaste mest, stro en werktuigen

De uitgebreide voorbereidingsprocedure van paragraaf 3.3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) is van toepassing. Daarom heeft eerst een ontwerpbesluit op de aanvraag ter inzage gelegen. De vergunning is ten opzichte van dit eerder bekend gemaakte ontwerpbesluit ongewijzigd vastgesteld.

 

Met ingang van de dag na deze publicatie ligt het besluit met de bijbehorende stukken gedurende zes weken ter inzage bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis. Als u de stukken wilt inzien, verzoeken wij u om daarvoor eerst telefonisch een afspraak te maken.

 

Er wordt afgeweken van het bestemmingsplan met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onderdeel a, onder 3°, van de Wabo. Daarom kunt u de stukken ook digitaal inzien op http://www.ruimtelijkeplannen.nl ( - > een plan bekijken - > bestemmingsplannen - > ID - >type dan: NL.IMRO. NL.IMRO.1774.BUIPBDEURNINGESW-VG01) en op de gemeentelijke website www.dinkelland.nl/ruimtelijke- plannen.

 

Met ingang van de dag na terinzagelegging kan gedurende 6 weken beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Overijssel, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle, door eventuele belanghebbenden:

  • die, voor zover van toepassing, het niet eens zijn met wijzigingen ten opzichte van het ontwerpbesluit;

  • die eerder een zienswijze hebben ingediend met betrekking tot het ontwerpbesluit;

  • die er niets aan konden doen dat zij niet eerder zienswijzen hebben ingebracht.

 

Het besluit treedt in werking na afloop van de beroepstermijn van zes weken. Als gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, treedt het besluit pas in werking als op dat verzoek is beslist.

-

-

Beroep

Beroep wordt ingesteld bij een bestuursrechter. Als beroep openstaat tegen een besluit is bij de bekendmaking daarvan vermeld welke bestuursrechter bevoegd is. Ook wordt daarbij vermeld wat de voorwaarden zijn om in beroep te kunnen gaan. Voor de mogelijkheid om digitaal beroep in te stellen kunt u kijken op http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.

-

Voorlopige voorziening

Meestal treedt een besluit meteen in werking nadat het is bekendgemaakt. Dat kan onomkeerbare gevolgen hebben. Wie bezwaar of beroep heeft ingesteld en de beslissing op bezwaar of de uitspraak van de rechter niet kan afwachten, kan aan de bevoegde rechter vragen om het besluit te schorsen of om een andere voorlopige maatregel te treffen. Voor de mogelijkheid om digitaal een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen, kunt u kijken op http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.

-

Contactgegevens van de gemeente:

Adres: Nicolaasplein 5, 7591 MA Denekamp / Postbus 11, 7590 AA Denekamp.

Telefoon: 0541- 854100 Fax: 0541- 854320 E- mail: info@Dinkelland.nl

Naar boven