Bestemmingsplan (herstelplan): Dorado Beach Olburgen, uitvoering geven aan uitspraak Raad van State

Logo Bronckhorst

De gemeenteraad van Bronckhorst heeft op 14 december 2017 het herstelplan bestemmingsplan ‘Buitengebied; Dorado Beach’ vastgesteld. Het bestemmingsplan ligt van 25 januari t/m 7 maart 2018 voor een ieder ter inzage.

Met een uitspraak van 27 september 2017 heeft de Raad van State besloten om het merendeel van de beroepsgronden tegen het op 30 september 2016 door de gemeenteraad van Bronckhorst vastgestelde bestemmingsplan ‘Buitengebied; Dorado Beach’ ongegrond te verklaren. Gelijktijdig heeft de Raad van State de gemeente Bronckhorst verzocht het bestemmingsplan op enkele punten aan te passen. Met de vaststelling van het herstelplan bestemmingsplan “Buitengebied; Dorado Beach” wordt aan de uitspraak van 27 september 2017 uitvoering gegegeven.

U kunt het bestemmingsplan op de volgende manieren inzien:

 

 

U kunt het plan en de technische bestanden ook digitaal benaderen via www.bronckhorst.nl à In en over Bronckhorst à Bekendmakingen.

 

Een belanghebbende kan gedurende de termijn van terinzagelegging beroep instellen tegen het vaststellingsbesluit met betrekking tot het herstelplan bestemmingsplan “Buitengebied; Dorado Beach”. Een beroep moet worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE 's-Gravenhage. Het vaststellingsbesluit treedt daags na afloop van de beroepstermijn in werking.

 

Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. Indien binnen de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven