Besluit omgevingsvergunning ‘omzetten van agrarische bollengronden Geversweg naar natuur, datum verzonden 22 juni 2018 (WABO17/01157)

Logo Castricum

Burgemeester en wethouders maken bekend dat een omgevingsvergunning is verleend voor het omzetten van agrarische bollengronden aan de Geversweg naar natuur (percelen 8 -11 en 16, gemeente Castricum).

Waar en wanneer kunt u stukken inzien?

Het besluit omgevingsvergunning, en de hierbij behorende stukken (inclusief de nota zienswijzen) zijn met ingang van 28 juni 2018 gedurende zes weken digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl onder planID: NL.IMRO.0383.Geversweg-VS01. Daarnaast liggen de stukken ter inzage in het gemeentehuis van Castricum, Raadhuisplein 1, 1902 CA, Castricum.

Hoe kunt u reageren?

Een belanghebbende die een zienswijze heeft ingediend, kan binnen 6 weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd, een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Noord-Holland, Sector Bestuursrecht (Postbus 1621, 2003 BR in Haarlem). Voor de behandeling van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

De werking van een besluit wordt door indiening van een beroepschrift niet opgeschort. Daarvoor kan, indien onverwijlde spoed dat vereist, een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Holland, Sector Bestuursrecht (Postbus 1621, 2003 BR Haarlem); voorwaarde is dat tevens een beroepschrift is ingediend. Voor de behandeling van een verzoek is griffierecht verschuldigd.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Team Plannen en Projecten van de gemeente Castricum, tel. 06-4279625 of via e-mail thomasvanderzande@debuch.nl

Castricum, 27 juni 2018

Naar boven