Gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan en verleende omgevingsvergunning Tergracht 7, Wyns

Logo Tytsjerksteradiel

 

Vastgesteld bestemmingsplan

Het op 21 juni 2018 vastgestelde bestemmingsplan met Imro – code NL.IMRO.0737.00BPXI-vg01 voorziet in een bestemmingsplanwijziging van een woonbestemming in de bestemming woongebouw. De gewijzigde vaststelling heeft betrekking op het aanbrengen van de aanduiding ‘maximale goot- en bouwhoogte (m) en maximum bebouwingspercentage (%)’ op de planverbeelding en op het aanbrengen van de aanduiding ‘waterstaatkundige functie’ over een zone van 15 m vanaf de Dokkumer Ie.

 

Verleende omgevingsvergunning

De verleende omgevingsvergunning heeft betrekking op de bouw van een woongebouw met 4 appartementen. De besluiten worden met toepassing van paragraaf 3.6.1 van de Wet ruimtelijke ordeninggecoördineerd.

 

Beroep instellen

Gedurende 6 weken na de dag van terinzagelegging kan tegen het besluit van de gemeenteraad beroep worden ingesteld doorbelanghebbenden (die tijdig hun zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar hebben gemaakt, of kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig hun zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar te maken en tegen de wijzigingen, die de gemeenteraad bij de vaststelling in het plan heeft aangebracht). Beroep instellen bij de: Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Bij de Voorzitter van dezelfde afdeling kan tegelijkertijd een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend. Dan treedt het plan niet in werking totdat op dat verzoek is beslist.

 

Stukken ter inzage

Bovengenoemd plan ligt vanaf 28 juni 2018 voor een periode van 6 weken ter inzage bij de balie Bouwen en Wenjen en is te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl (met bij het plan genoemde IMRO-code).

Naar boven