Provincie Gelderland – Besluit m.e.r.-beoordeling - European Metal Recycling B.V. - Handelsweg 40 - 50 te Nijmegen

Logo Gelderland

Gedeputeerde Staten van Gelderland hebben een aanmeldingsnotie m.e.r-beoordelingsplicht ontvangen van European Metal Recycling B.V.

 

De aanmeldingsnotitie betreft het veranderen van de opslag van schroot aan de Handelsweg 40 - 50 te Nijmegen.

 

Wij besluiten dat er geen milieueffectrapport moet worden opgesteld. Er is geen sprake van belangrijke nadelige gevolgen, die reden geven voor een nadere milieueffectbeoordeling als bedoeld in hoofdstuk 7 van de Wet milieubeheer.

 

Publicatie besluit

Dit besluit wordt bekendgemaakt door de Provincie Gelderland op de landelijke website www.overheid.nl. Deze website kunt u benaderen via www.gelderland.nl/bekendmakingen, via de link Zoeken in bekendmakingen.

 

Tevens wordt het besluit bekendgemaakt in de Staatscourant.

 

Mogelijkheid van inzien

De aanmeldingsnotitie, het m.e.r.-beoordelingsbesluit en de bijbehorende stukken kunnen gedurende een termijn van zes weken op verzoek worden ingezien:

- bij de gemeente Nijmegen, informatiebalie Stadswinkel, Mariënburg 30, 6511 PS te Nijmegen tijdens de openingstijden. Stukken inzien kan alleen op afspraak. U kunt een afspraak maken via het Digitaal Loket https://afspraak.nijmegen.nl/InternetAfspraken/ of telefonisch via 14 024.

- Bij de provincie Gelderland; om het besluit bij de provincie Gelderland in te zien kunt u een afspraak maken met de Omgevingsdienst Regio Nijmegen via het emailadres wabo@odrn.nl of er kan gebeld worden met telefoonnummer 024 – 751 77 00.

 

De eerste dag van de terinzagelegging is 27 juni 2018.

 

Voorbereidingsbesluit

Dit besluit wordt gezien als een voorbereidingsbesluit als bedoeld in artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht. Tegen dit besluit kan alleen bezwaar worden gemaakt door een belanghebbende, die - los van het besluit omgevingsvergunning Wabo - rechtstreeks in zijn belang wordt getroffen.

 

 

Naar boven