Ontwerp bestemmingsplan Gemeenschapshuis Puth

Logo Schinnen

Burgemeester en wethouders van Schinnen maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Gemeenschapshuis Puth” van 27 juni 2018 tot en met 7 augustus 2018 voor een ieder tijdens de openingstijden van het gemeentehuis Schinnen bij de publieksbalie ter inzage ligt. Het bestemmingsplan bestaat uit een toelichting, planregels en verbeelding en heeft betrekking op de (gedeeltelijke) sloop van het voormalige kantinegebouw van VV Puth en de realisatie van een gemeenschapshuis, schutterijlokaal, pluktuin, evenemententerrein en brasserie met terras.

De stukken kunt u inzien in het gemeentehuis tijdens de reguliere openingstijden. Buiten deze tijden is inzage alleen mogelijk op afspraak. Tevens is het bestemmingsplan te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tijdens de inzagetermijn kan het ontwerpbestemmingsplan op afspraak worden ingezien bij de balie in het gemeentehuis. Tijdens de inzageperiode kan eenieder (bij voorkeur schriftelijk) een zienswijze indienen tegen het ontwerpbestemmingsplan. Deze zienswijze kan worden gericht aan de gemeenteraad van Schinnen (Postbus 50, 6365 BK Schinnen). Voor het geven van een mondelinge zienswijze of voor een meer uitgebreide toelichting kan telefonisch een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer 14046.

 

Schinnen, 26 juni 2018

Naar boven