Tervisielegging Ontwerp-Bestemmingsplan “Boswinkel 2018” (NL.IMRO.0153.BP00130-0002)

Logo Enschede

Voor een gebied dat globaal begrensd wordt door de Haaksbergerstraat, de Getfertsingel, de Zuiderval en het tracé van de A35 is het bestemmingsplan “Boswinkel 2018” ontworpen.

Dit plan voorziet in een actualisatie van een aantal binnen het plangebied gelegen bestemmingsplannen. Een tweetal locaties binnen dit bestemmingsplan zijn, vanwege de recentelijke vaststelling van aparte bestemmingsplannen voor betreffende gebieden, niet in het ontwerp van het bestemmingsplan “Boswinkel 2018” mee opgenomen.

Inzien bestemmingsplan:

Het ontwerp-bestemmingsplan met de daarbij behorende stukken ligt van 28 juni 2018 tot en met 8 augustus 2018 voor een ieder ter inzage.

Bestemmingsplan digitaal inzien:

Het ontwerp-bestemmingsplan met de daarbij behorende stukken kan digitaal worden ingezien op

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0153.BP00130-0002

De bronbestanden kunnen worden gedownload via de webpagina

https://www.ruimtelijkeplannen.enschede.nl/plannen/NL.IMRO.0153.BP00130-/NL.IMRO.0153.BP00130-0002/

Papieren versie bestemmingsplan inzien:

Wilt u liever de papieren versie van het ontwerpbestemmingsplan inzien? Dan verzoeken wij u een mail met de naam van het plan te sturen naar vergunning@enschede.nl U ontvangt dan van ons een pdf versie van het gevraagde ontwerpbestemmingsplan.

Nadere toelichting of inzien op stadskantoor:

Wilt u een nadere toelichting op het ontwerpbestemmingsplan of het plan inzien in het Stadskantoor ? U kunt hiervoor een afspraak maken door een mail te sturen naar vergunning@enschede.nl Wij verzoeken u in de mail aan te geven dat u een afspraak wilt maken en de naam van het plan, uw naam en telefoonnummer te vermelden.

Het is niet mogelijk om zonder afspraak ruimtelijke plannen of besluiten in te zien in het Stadskantoor.

Reageren

Gedurende de hiervoor genoemde termijn kan een ieder naar keuze schriftelijk, digitaal of mondeling een zienswijze omtrent dit ontwerp-bestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad.

Digitale zienswijzen: kunnen worden ingediend via www.enschede.nl. Om digitaal een zienswijze te kunnen indienen dient u te beschikken over DigiD of E-herkenning.

Schriftelijke zienswijzen: kunnen worden gericht aan de gemeenteraad, Postbus 20, 7500 AA Enschede. In de brief moeten de volgende zaken vermeld worden: ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan “Boswwinkel 2018”, uw naam en adres en uw handtekening.

Mondelinge zienswijze: U kunt een afspraak maken door een mail te sturen naar  vergunning@enschede.nl. Geef hierin duidelijk aan dat u een afspraak wilt maken voor het indienen van uw zienswijze. U wordt uiterlijk de volgende werkdag gebeld voor het maken van een afspraak.

Naar boven