Besluit wijziging omgevingsvergunning Condorweg 1 te Apeldoorn

Logo Apeldoorn

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gevraagde wijziging van de omgevingsvergunning op het perceel Condorweg 1 (ons kenmerk: W13/007562) is verleend.

De gevraagde wijziging betreft het schrappen van een voorschrift in de verleende vergunning. Voor het overige blijft de omgevingsvergunning (ons kenmerk: W13/007562) van 26 april 2016 in stand.

De beslissing op de aanvraag is voorbereid met toepassing van de uitgebreide voorbereidingsprocedure van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht. Van 27 juli 2017 tot en met 7 september 2017 heeft het ontwerp besluit met de bijbehorende stukken ter inzage.

Tijdens de periode waarin het ontwerpbesluit ter inzage heeft gelegen zijn zienswijzen ingediend. De zienswijzen hebben niet geleid tot een gewijzigd inzicht.

Belanghebbenden kunnen op grond van de Algemene wet bestuursrecht schriftelijk en gemotiveerd binnen 6 weken (beroepstermijn) na de dag van bekendmaking van het besluit aan de aanvrager (is 19 juni 2018), beroep instellen. Een beroepschrift kan worden ingediend bij de rechtbank Gelderland, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 AM Arnhem.

Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden, die tevens hun zienswijzen naar voren hebben gebracht naar aanleiding van de ontwerpbeschikking. Als belanghebbenden redelijkerwijs niet kan worden verweten dit niet gedaan te hebben, kan een beroepsschrift toch in behandeling worden genomen. Dit kan ook het geval zijn als het gaat om wijzigingen in de definitieve beschikking ten opzichte van de ontwerpbeschikking.

De beschikking treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn. Indien gedurende de beroepstermijn naast een beroepschrift tevens een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) is ingediend, treedt een beschikking niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) moet worden ingediend bij de Voorzitter van de rechtbank Gelderland, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 AM Arnhem

Voor meer informatie kunt u terecht bij het Omgevingsloket van het stadshuis. De medewerkers van het Omgevingsloket kunnen u meer vertellen over het besluit. De openingstijden van het stadhuis en het Omgevingsloket vindt u op www.apeldoorn.nl/stadhuis.

Apeldoorn, 22 juni 2018

Naar boven