Voorontwerp bestemmingsplan Het Zilt en concept beeldkwaliteitsplan Het Zilt

Logo Noordwijkerhout

Burgemeester en wethouders van Noordwijkerhout maken bekend, dat zij het voorontwerp bestemmingsplan Het Zilt en het concept beeldkwaliteitsplan Het Zilt ter inzage leggen.

 

Wat houden het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan in?

In het voorontwerp bestemmingsplan is een planologisch-juridische regeling opgenomen voor de herontwikkeling van de voormalige Zoutopslag in de Zilk ten behoeve van de bouw van 16 appartementen, 16 grondgebonden woningen, detailhandel en een GOED. Het beeldkwaliteitsplan (als aanvulling op de welstandsnota) geeft de kwaliteitseisen weer voor een deel van dit gebied, te weten het plandeel langs de Zilkerduinweg.

 

Wanneer en waar kunt u de stukken inzien?

Het voorontwerp van dit bestemmingsplan en het beeldkwaliteitsplan kunt u inzien van 27 juni tot en met 8 augustus 2018. Dit kan op de volgende locaties:

- de publieksbalie in het gemeentehuis aan de Herenweg 4, te Noordwijkerhout.

- digitaal via www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0576.BP201800048-0001).

 

Hoe kunt u reageren?

Tijdens de bovengenoemde inzagetermijn kunnen ingezeten en belanghebbenden schriftelijk een inspraakreactie indienen tegen zowel het bestemmingsplan als het beeldkwaliteitsplan.

 

Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan burgemeester en wethouders van Noordwijkerhout, Postbus 13, 2210 AA Noordwijkerhout.

 

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of opmerkingen over dit bestemmingsplan? Dan kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, via telefoonnummer 0252-343737 of email ruimtelijkeordening@noordwijkerhout.nl.

 

 

Noordwijkerhout, 26 juni 2018

Burgemeester en wethouders van Noordwijkerhout

Naar boven