Ontwerp omgevingsvergunning “Verbouwen bakhuis en aanbrengen corridor bij de rijksmonumentale boerderij aan Kruisstraat 2 Diever”

Logo Westerveld

Op 29 januari 2018 is een aanvraag omgevingsvergunning binnengekomen voor het intern verbouwen van het bakhuis en het aanbrengen van een corridor bij de rijksmonumentale boerderij aan Kruisstraat 2 in Diever (monumentnummer 46729).

Burgemeester en wethouders van de gemeente Westerveld maken op grond van artikel 3.10 Wabo bekend dat zij voornemens zijn de omgevingsvergunning te verlenen. De vergunning heeft betrekking op de activiteiten ‘Bouwen’, ‘Afwijken bestemmingsplan’ en ‘Handelen met gevolgen voor beschermde monumenten’.

Inzage

De ontwerp omgevingsvergunning en de daarbij behorende stukken liggen in verband hiermee ter inzage van 27 juni 2018 tot en met 8 augustus 2018 in het gemeentehuis van Diever. U kunt de ontwerpvergunning en de bijbehorende stukken op afspraak digitaal inzien. Hiervoor kunt u bij de gemeente een afspraak maken via telefoonnummer 14 0521. Wij verzoeken u het zaaknummer 214549 daarbij te vermelden.

Zienswijze

Gedurende de periode van ter inzagelegging kan een ieder gemotiveerd zienswijzen naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij Burgemeester en Wethouders van de gemeente Westerveld, Postbus 50, 7970 AB Havelte on der vermelding van het zaaknummer 214549. Na telefonische afspraak kunnen zienswijzen gedurende deze termijn ook mondeling naar voren gebracht worden.

 

Naar boven