Kennisgeving bestemmingsplan “Grafisch Lyceum Rotterdam”

Logo Rotterdam

Burgemeester en wethouders van Rotterdam maken bekend dat met ingang van vrijdag 29 juni 2018 gedurende een periode van zes weken (dus tot en met donderdag 9 augustus 2018) het ontwerpbestemmingsplan "Grafisch Lyceum Rotterdam” (NL.IMRO.0599.BP2133GrafLyceRot-) met de bijbehorende stukken voor een ieder ter inzage ligt bij de informatiebalie van het Timmerhuis, Halvemaanpassage 1. Het ontwerpbestemmingsplan kunt u na het maken van een afspraak (010-2672514) inzien.

 

Het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken is tevens beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Het VMBO voor Vormgeven en Media van het Grafisch Lyceum Rotterdam is gevestigd in Rotterdam aan het Stadhoudersplein. De school telt circa 500 leerlingen. Het gebouw uit 1989 is sterk verouderd en voldoet niet meer aan de huidige eisen (onderwijsinhoudelijk, technisch en functioneel) van een moderne school. Het Grafisch Lyceum is voornemens om op de huidige locatie vervangende nieuwbouw te plegen.

 

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder over het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk gemotiveerde zienswijzen kenbaar maken aan de gemeenteraad, door tussenkomst van de directeur van Stadsontwikkeling, R&W/Bestemmingsplannen, Postbus 6575, 3002 AN Rotterdam. Tevens kunnen gedurende deze termijn door een ieder mondeling gemotiveerde zienswijzen kenbaar worden gemaakt. Voor het maken van een afspraak kunt u op maandagmiddag of op woensdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur 0653185670 bellen.

 

Vooraankondiging

Over dit bestemmingsplan zal een informatieavond worden georganiseerd, waarbij u vragen kunt stellen over de inhoud van het ontwerpbestemmingsplan. Over locatie en datum wordt u binnenkort nader geïnformeerd in deze krant.

 

Rotterdam, 27 juni 2018

 

Burgemeester en wethouders voornoemd,

namens dezen,

 

dhr. C.H. Jaeger

Algemeen directeur cluster Stadsontwikkeling

 

Naar boven