Ontwerp bestemmingsplan Functiewijziging Hazelaarstraat 2-16

Logo Woerden

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerp bestemmingsplan ‘Functiewijziging Hazelaarstraat 2-16’ met identificatienummer NL.IMRO.0632.hazelaarstraat-bOW1 ter inzage ligt van 28 juni tot en met 8 augustus2018.

Plangebied en doel

Doel van het plan is om de huidige gemengde bestemming te wijzigen in een woonbestemming.

Inzien

Het plan en bijbehorende relevante stukken kunt u vinden op www.woerden.nl > bouwen en verbouwen > bestemmingsplannen > bestemmingsplannen in voorbereiding. Ook kunt u de stukken inzien in de hal van het stadhuis (De Bleek 10)

Daarnaast kunt het plan kunt u vinden op onze website en op op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze indienen bij de raad van de gemeente Woerden, p.a. team ruimtelijke plannen, Postbus 45, 3440 AA Woerden. U kunt geen zienswijze indienen via e-mail. Wel kunt u digitaal een zienswijze indienen via onze website (met DigiD).

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u op werkdagen telefonisch een afspraak maken met de heer Lindeman via telefoonnummer 14 0348. Voor vragen of meer informatie kunt u ook bij hem terecht.

Inloopavond woensdag 11 juli 19.00 tot 20.30 uur

De inloopavond is wordt gehouden in de brandweerkazerne (Boerendijk 34 Woerden). Tijdens deze avond kunt u de plannen bekijken. Ook is er alle gelegenheid om vragen te stellen. Er is geen vast programma, u kunt binnenlopen wanneer u wilt.

Naar boven