Rectificatie Vaststelling wijzigingsplan Julianastraat e.o.

Logo Kollumerland en Nieuwkruisland

Het publiceren van het vaststellingsbesluit met de bijbehorende stukken heeft niet op correcte wijze plaatsgevonden. Het vaststellingsbesluit met bijbehorende stukken wordt met deze publicatie daarom opnieuw ter inzage gelegd.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Kollumerland c.a. maken bekend dat zij op 12 juni 2018 het wijzigingsplan ‘Julianastraat e.o.’ hebben vastgesteld.

Dit wijzigingsplan voorziet in de herinrichting ten behoeve van woningbouw in het gebied globaal begrensd door de Wilhelminastraat (noordkant), de Bernhardlaan (zuidkant), de achterste perceelsgrenzen van de woningen aan de Eskesstraat (westkant) en de Spijkerstraat (oostkant) te Kollum. Het wijzigingsplan biedt ruimte voor in totaal vijf vrije kavels en 19 sociale huurwoningen met bijbehorende tuinen en infrastructuur.

Ter inzage

Het vaststellingsbesluit, het wijzigingsplan en bijbehorende stukken liggen met ingang van 28 juni 2018 voor een periode van zes weken voor een ieder ter inzage tijdens openingstijden in het gemeentehuis, Van Limburg Stirumweg 18 te Kollum. Ook zijn de stukken te raadplegen via www.kollumerland.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl (met de IMROcodering NL.IMRO.0079.WpKoJulianastr17-Vg01

Beroep bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State kan worden ingesteld door;

•een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijze naar voren heeft gebracht.

Gedurende de ter inzage termijn kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het beroepsschrift moet worden ondertekend en ten minste bevatten: naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden voor het beroep. Aan het instellen van beroep zijn kosten verbonden.  

Het plan treedt in werking na het verstrijken van de beroepstermijn tenzij degene die beroep instelt tevens een verzoek om voorlopige voorziening indient bij de voorzitter van de Raad van State. In die gevallen treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Indien binnen de beroepstermijn van zes weken geen rechtsmiddelen worden aangewend is het plan onherroepelijk.

Naar boven