Verleende omgevingsvergunning Oude Steeg 16, Zevenaar

Logo Zevenaar

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12 lid 1, onder a, sub 3 ° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning in afwijking van het bestemmingsplan heeft verleend voor het perceel Oude Steeg 16 te Zevenaar. De vergunning voorziet in het uitbreiden van de woonwagen, het realiseren van een bedrijfsruimte en het plaatsen van een hekwerk.

Inzage

Het besluit met de daarbij behorende stukken ligt met ingang van 28 juni 2018 gedurende zes weken ter inzage bij het loket Vergunningen in het BATgebouw aan de Kerkstraat 27 in Zevenaar. De stukken kunnen daar tijdens openingstijden door iedereen worden ingezien. De projectomgevingsvergunning is digitaal te raadplegen via de gemeentelijke site: http://0299.roview.net/ en via de landelijke site: www.ruimtelijkeplannen.nl met IDN: NL.IMRO.0299.PV00OUDESTEEG16-VA01. De bronbestanden zijn raadpleegbaar via http://ro-online.robeheer.nl/0299/manifest.html.

Beroep

Van 29 juni t/m 9 augustus 2018 kan tegen dit besluit beroep worden ingesteld door een belanghebbende die aantoont dat hij of zij redelijkerwijs niet in de gelegenheid is geweest om tijdig een zienswijze tegen het ontwerpbesluit kenbaar te maken. Het beroepschrift kunt u sturen naar de Rechtbank Gelderland, team bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Het beroepschrift kan ook digitaal worden ingediend via het digitaal loket op http://loket.rechtspraak.nl/. Hiervoor moet gebruik worden gemaakt van DigiD. Voor het behandelen van het beroepschrift zijn griffierechten verschuldigd. Voor meer informatie wordt verwezen naar de rechtbank (telefoonnummer: 026 - 359 20 00).

Voorlopige voorziening

Het besluit treedt in werking nadat de termijn voor het indienen van een beroepschrift is verstreken. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Als er sprake is van spoedeisend belang en u niet wilt dat het besluit in werking treedt, kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland, op bovenstaand adres.

 

Zevenaar, 27 juni 2018

Naar boven