Ontwerpbestemmingsplan ´Van Heemstraweg 14a Weurt´

Logo Beuningen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Beuningen maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend.

Het ontwerpbestemmingsplan ´Van Heemstraweg 14a Weurt´ ligt van 28 juni 2018 tot en met 8 augustus 2018  voor iedereen ter inzage.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op een herziening van het bestemmingsplan Buitengebied voor het perceel Van Heemstraweg 14a in Weurt. Een agrarisch bouwperceel wordt omgezet in een woonperceel. In ruil voor de sloop van minimaal dan 750 m2 aan agrarische gebouwen wordt ook de bouw van een extra woning mogelijk gemaakt

Op grond van de Wet ruimtelijke ordening is de gemeenteraad in bepaalde gevallen verplicht om bij de vaststelling van het bestemmingsplan een exploitatieplan vast te stellen. In dit geval zal de gemeenteraad geen exploitatieplan vaststellen, omdat het verhaal van de exploitatiekosten van de in het plan begrepen gronden anderszins verzekerd is.

Inzage en zienswijzen:

Het ontwerpbestemmingsplan is raadpleegbaar gemaakt en beschikbaar gesteld op de volgende wijze:

  • 1.

    Het plan is elke werkdag in te zien op afspraak (tel. 14 024), op de afdeling Dienstverlening in het gemeentehuis.

In de genoemde periode van zes weken kunt u naar keuze schriftelijk of mondeling uw zienswijze over het plan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Beuningen, Postbus 14, 6640 AA Beuningen. In de zienswijze geeft u duidelijk aan op welke onderdelen van het ontwerp-besluit (ontwerpbestemmingsplan) deze betrekking heeft. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze maakt u een afspraak bij de balie Bouwen, Wonen en Leefomgeving via telefoonnummer 14 024. Van de mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

 

Beuningen, 25 juni 2018

Naar boven