Ontwerpbestemmingsplan parapluplan parkeernormen Schouwen-Duiveland

Logo Schouwen-Duiveland

 

Het bestemmingsplan is een zogenaamd paraplubestemmingsplan. In het paraplubestemmingsplan worden in één keer meerdere bestemmingsplannen herzien waarbij alleen een regeling voor de aanleg van parkeerplaatsen bij nieuwbouwplannen aan de bestemmingsplannen wordt toegevoegd. Het paraplubestemmingsplan heeft betrekking op alle geldende bestemmingsplannen en wijzigingsplannen van Schouwen-Duiveland, uitgezonderd het in 2017 vastgesteld bestemmingsplan Brouwerseiland. In dat plan zijn in de regels voor het gehele gebied specifieke parkeernormen opgenomen. Een nieuwe regeling is hier dan ook niet nodig.

 

Van 26 juni 2018 tot en met 6 augustus 2018 kan iedereen een zienswijze geven op het ontwerpbestemmingsplan. Dit kan schriftelijk per post of mondeling, een zienswijze naar voren brengen per email is niet mogelijk. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de gemeenteraad. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u telefonisch een afspraak maken met Robert Stam op (0111) 452 251.

 

De gemeenteraad zal met inachtneming van de ingediende zienswijzen uiterlijk in oktober 2018 een besluit nemen over de vaststelling van het bestemmingsplan. Na vaststelling volgt opnieuw een ter inzage legging.

 

 

 

 

 

 

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘parapluplan parkeernormen Schouwen-Duiveland’ met identificatienummer NL.IMRO.1676.00255Bpp-ON01 van 25 juni 2018 tot en met 6 augustus 2018 voor iedereen ter inzage ligt. U kunt het digitale ontwerpbestemmingsplan raadplegen via www.schouwen-duiveland.nl. Ook ligt het in deze periode in de leesruimte van het gemeentehuis, waar u het tijdens de openingstijden van het gemeentehuis kunt inzien.

Zierikzee, 22 juni 2018

Burgemeester en wethouders van Schouwen-Duiveland

Naar boven