Ontwerp besluit verlenen hogere waarden geluid Raaphorstlaan nabij 19b te Wassenaar

Logo Wassenaar

Ontwerp besluit van burgemeester en wethouders tot vaststelling van hogere waarden geluid voor wegverkeerslawaai voor de realisatie van een woning op de Raaphorstlaan nabij 19b te Wassenaar. Dit besluit is gebaseerd op grond van artikel 110a Wet geluidhinder juncto artikel 83, lid 1 t/m 3.

Op de locatie wordt een bestaande natuurbestemming omgezet in een woonbestemming. Hierbij wordt aan de nieuwe bestemming tevens een bouwvlak toegekend voor de realisatie van één woning.

Procedure

Bij de voorbereiding van het (ontwerp) besluit tot het vaststellen van de hogere waarde geluid is van toepassing de Wet geluidhinder (Wgh), artikel 110c, lid 1. Bij de voorbereiding van het (ontwerp) besluit tot het vaststellen van het bestemmingsplan is van toepassing de Wet ruimtelijke ordening (Wro), afdeling 3.1 en 3.2 met inachtneming van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb). Tegelijkertijd met het (ontwerp) besluit hogere waarden geluid wordt de ontwerp herziening bestemmingsplan Landelijk Gebied Raaphorstlaan gepubliceerd.

Terinzagelegging ontwerp besluit hogere waarden geluid

De terinzagelegging van het ontwerp besluit hogere waarden geluid locatie Raaphorstlaan nabij 19b te Wassenaar vindt plaats volgens afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht. Het ontwerpbesluit ligt met bijbehorende stukken ligt gedurende zes weken, vanaf donderdag 21 juni tot en met woensdag 1 augustus 2018 voor een ieder ter inzage bij het Klantencontactcentrum van het gemeentekantoor aan de Johan de Wittstraat 45 te Wassenaar.

Zienswijzen

Op grond van artikel 3.15 Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden zienswijzen naar voren brengen gedurende voornoemde 6 weken en richten aan het college van burgemeester en wethouders van Wassenaar, Postbus 499, 2240 AL te Wassenaar.

 

Wassenaar, 20 juni 2018

 

Naar boven