Bekendmaking gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan Westerweg 174

Logo Castricum

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 24 mei 2018 het bestemmingsplan ‘Westerweg 174’ gewijzigd heeft vastgesteld. De gemeenteraad heeft besloten geen exploitatieplan vast te stellen voor het bestemmingsplan.

Inhoud bestemmingsplan

Dit bestemmingsplan maakt het omzetten van een bestaande agrarische bedrijfswoning op het perceel Westerweg 174 in Limmen naar een burgerwoning mogelijk. De wijzigingen betreffen het toevoegen van de mogelijkheid voor het hobbymatig houden van paarden voor een deel van het plangebied.

Waar en wanneer kunt u stukken inzien?

Het raadsbesluit, het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan, en de hierbij behorende stukken liggen met ingang van  20 juni 2018 ter inzage tot het einde van de beroepstermijn. Het bestemmingsplan is digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl onder planID: NL.IMRO.0383.BP16WESTERWEG174-VS01. Daarnaast ligt het bestemmingsplan ter inzage op het gemeentehuis van Castricum, Raadhuisplein 1.

Beroepstermijn

Een belanghebbende kan binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd een beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (schriftelijk: Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, of digitaal: https://digitaalloket.raadvanstate.nl). Voor de behandeling van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Voorlopige voorziening 

De werking van een besluit wordt door de indiening van een beroepschrift niet opgeschort. Degene die beroep heeft ingesteld, kan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Het verzoek dient te worden gericht aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak (schriftelijk: Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, of digitaal: https://digitaalloket.raadvanstate.nl). Indien het verzoek tijdens de beroepstermijn van het bestemmingsplan wordt ingediend, treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat op het verzoek is beslist. Voor de behandeling van een verzoek is griffierecht verschuldigd.

 

Burgemeester en wethouders Castricum, 20 juni 2018

Naar boven