Gewijzigd vastgesteld 3e herziening bestemmingsplan Buitengebied, locatie Lindtsebenedendijk 183, Zwijndrecht

Logo Zwijndrecht

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zwijndrecht maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad van Zwijndrecht op 18 april 2018 de 3e herziening bestemmingsplan Buitengebied, locatie Lindtsebenedendijk 183, met bijbehorende toelichting, regels, verbeelding, gewijzigd heeft vastgesteld. Ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan is de toelichting paragraaf 4.1.4 aangepast. Het vastgestelde bestemmingsplan, het vaststellingsbesluit en de bijbehorende stukken liggen vanaf 28 juni voor een periode van 6 weken voor belanghebbenden ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis, Raadhuisplein 3. Zwijndrecht, geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00. Het bestemmingsplan is ook in te zien op www.zwijndrecht.nl (onder bestemmingsplannen in procedure) en daarnaast is het bestemmingsplan te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep bestemmingsplan

Een belanghebbende kan gedurende de termijn van terinzagelegging beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Gedurende deze ter inzage termijn kan beroep worden ingesteld door:

- een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad heeft ingediend tegen het ontwerpbestemmingsplan;

- een belanghebbende die niet verweten kan worden dat hij/zij niet op tijd een zienswijze heeft ingediend;

- een belanghebbende die bezwaar heeft tegen de (ambtshave)wijziging die de gemeenteraad bij de vaststelling heeft aangebracht.

Het beroepschrift moet gestuurd worden naar de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, ’s Gravenhage. Een beroepschrift moet worden ondertekend en tenminste bevatten: naam en adres van de indiener, dagtekening, omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt, alsmede de gronden van het beroep.

Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op. Degenen die beroep instelt, kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van genoemde Afdeling.

Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van

beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

 

Zwijndrecht, 27 juni 2018

Naar boven