Ontwerpwijzigingsplan Hoofddorp Tudorpark 1e wijziging

Logo Haarlemmermeer

Burgemeester en wethouders van Haarlemmermeer maken bekend dat het ontwerpwijzigingsplan

Hoofddorp Tudorpark 1e wijziging met de planidentificatie  

NL.IMRO.0394.WPGhfdtudorp1ewijz-B001' ter inzage wordt gelegd.

Het plan 

Het plan omvat het perceel Hoofdweg 901 te Hoofddorp.

Voor deze locatie staat in het bestemmingsplan Hoofddorp Tudorpark de mogelijkheid de bestemming Horeca te wijzigen in Wonen en Tuin.

Door middel van het voorliggende wijzigingsplan wordt van deze mogelijkheid gebruik gemaakt.

Op 21-11-2017 (zaaknr 2421943, olonr 3034403) is een omgevingsvergunning voor de renovatie en verbouw van het monument Hoofdweg 901 als woonhuis verleend.

 

Inzien

Het ontwerpbesluit tot vaststelling van het wijzigingsplan en het ontwerpwijzigingsplan met bijbehorende stukken kunt u raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de website van de gemeente: www.haarlemmermeer.nl/ro.

Voorts liggen deze stukken ter inzage in het raadhuis in Hoofddorp. Op afspraak zijn deze dagelijks in te zien van 9-13 uur. Een afspraak maakt u via 0900–1852.

De terinzageligging begint op 22 juni 2018 en duurt zes weken.

Zienswijzen 

Gedurende de termijn van terinzageligging kan een belanghebbende een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan zowel schriftelijk, mondeling als digitaal naar voren brengen.

Schriftelijk kan dit door een brief te sturen aan burgemeester en wethouders van Haarlemmermeer, postbus 250, 2130 AG Hoofddorp.

Mondeling kan dit in het raadhuis te Hoofddorp (zie hiervoor).

Digitaal kunnen personen dat met gebruikmaking van DigiD door een formulier in te vullen, waarheen u verwezen wordt op deze webpagina van een externe website. Die verwijzing staat ook op de website van gemeente Haarlemmermeer, en wel op de webpagina waar u de planstukken van het betreffende ontwerpwijzigingsplan kunt raadplegen.

Naar boven