Ontwerpbestemmingsplan 'Vierpolders, eerste herziening'

Logo Brielle

Burgemeester en wethouders van Brielle maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan 'Vierpolders, eerste herziening' met ingang van vrijdag 22 juni 2018 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling van de sector Grondgebied, kamer 0.30, tijdens kantooruren (8.00 uur en 12.30 uur), Slagveld 36 in Brielle.

 

Ontwerpbestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan 'Vierpolders, eerste herziening' heeft betrekking op de kern Vierpolders. Het bestemmingsplan 'Vierpolders' is op 11 december 2012 vastgesteld, maar inmiddels zijn er een aantal omissies geconstateerd die via de partiële herziening worden gerepareerd. Daarnaast zijn er ook een paar verzoeken binnen gekomen die in deze eerste herziening verwerkt zijn. De voornaamste wijzigingen cq reparaties hebben betrekking op de volgende locaties: Achterdijk 19, Coosenhoekstraat 26a (VV Vierpolders), Dorpsdijk 39a, Hogeweg 1b, Hogeweg 2-8 en Proveniersstraat.

 

Terinzagelegging

Gedurende de periode van zes weken (van 22 juni 2018 tot en met 2 augustus 2018) kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan de gemeenteraad van Brielle, Postbus 101, 3230 AC Brielle. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen dient u tijdig, bij voorkeur een week voor het einde van de terinzagelegging, telefonisch een afspraak te maken met het team Ruimtelijke Ordening (afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling) via 0181-471111. Uw zienswijze via de e-mail kan de gemeente niet in behandeling nemen. Het ontwerpbestemmingsplan 'Vierpolders, eerste herziening' is digitaal te raadplegen op www.brielle.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Brielle

Naar boven