Voorgenomen omgevingsvergunning met de activiteiten Milieu en Bouwen, Zuideinde 37 Zevenhoven

Logo Nieuwkoop

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij gelet op de artikelen 2.1, lid 1, onder a en e, 2.10 en 2.14 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn om een omgevingsvergunning te verlenen voor:

de realisatie van een gebouw voor een mestscheider op het perceel Zuideinde 37 te Zevenhoven.gemeente Nieuwkoop (registratienummer W-2018-0117, Aanvraagnummer Olo: 3644637)

De aanvraag om omgevingsvergunning bevat de volgende activiteiten:

- Bouwen

- verandering inrichting Milieu

De op het plan betrekking hebbende stukken liggen met ingang van donderdag 21 juni 2018 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in het Klant Contact Centrum van de gemeente Nieuwkoop (voor openingstijden en adresgegevens zie www.nieuwkoop.nl). De ontwerpbeschikking is te bekijken op de gemeentelijke website www.nieuwkoop.nl.

Gedurende deze termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling (op afspraak) een zienswijze omtrent het voornemen tot het verlenen van de vergunning kenbaar maken bij Burgemeester en wethouders, Postbus 1, 2460 AA Ter Aar. De in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht voorgeschreven procedure wordt gevolgd. Op deze procedure is dan ook de Uniforme Openbare Voorbereidingsprocedure van toepassing, aangevuld met hetgeen bepaald in paragraaf 3.1 en paragraaf 3.3 van de Wabo.

 

Naar boven