Onherroepelijk bestemmingsplan Oostvlietweg 39-39A

Logo Leidschendam-Voorburg

Het college van burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg maakt bekend dat, het bestemmingsplan Oostvlietweg 39-39A, vastgesteld door de gemeenteraad op 17 april 2018, onherroepelijk is geworden met ingang van 15 juni 2018.

Gedurende de beroepstermijn is er geen beroep ingesteld of verzocht om schorsing van het plan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Plangebied

Het plangebied van het bestemmingsplan betreft de percelen Oostvlietweg 39 en 39A te Leidschendam. Het plangebied wordt in het noorden begrensd door de Vliet. Aan de noord- oost en westzijde begrensd door bestaande lintbebouwing en in het zuidoosten door recreatieplassen van Vlietlanden.

Inhoud

De bedrijfsactiviteiten op de percelen Oostvlietweg 39 en 39A zijn beëindigd. Als compensatie voor het slopen van bedrijfsgebouwen worden er twee nieuwe woningen gebouwd. De nieuwe ontwikkeling sluit beter aan op zijn omgeving dan de oorspronkelijke situatie met bedrijvigheid en betekent een verbetering van de ruimtelijke situatie. Voor de nieuwe functie wonen is een wijziging van de ter plaatse geldende bestemming nodig. Het bestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor het plangebied.

Inzien bestemmingsplan

Het bestemmingsplan, het raadsbesluit en de bijbehorende stukken zijn beschikbaar via:

• Op Ruimtelijkeplannen.nl. Het IDN-nummer van het bestemmingsplan is: NL.IMRO.1916.Oostvlietweg39-VG01

• Op de gemeentelijke website LV.nl/overzicht-bestemmingsplannen

Leidschendam-Voorburg, 27 juni 2018

Naar boven