Gemeente Tynaarlo – Rectificatie coördinatieregeling brandweerkazerne GAE, ontwerpen ter inzage

Logo Tynaarlo

Burgemeester en wethouders van de gemeente Tynaarlo maken ingevolge artikel 3.31 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 23 januari 2018 heeft besloten om de coördinatieregeling van artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening toe te passen op de voorbereiding en bekendmaking van het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning ten behoeve van het oprichten van een nieuwe brandweerkazerne op de luchthaven Groningen Airport Eelde (GAE).

Om mee te kunnen werken aan dit project zijn een bestemmingsplan en een omgevingsvergunning nodig.

 

Inzien van de stukken

Het ontwerpbestemmingsplan, de ontwerp-omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken zouden vanaf 15 juni 2018 ter inzage liggen. De stukken zijn echter niet tijdig op de landelijke website geplaatst. Daarom is de termijn van de terinzagelegging verschoven.

Het ontwerpbestemmingsplan “Brandweerkazerne GAE” (NL.IMRO.1730.BPBRWGAE-0301) en het ontwerp van de omgevingsvergunning voor het oprichten van een brandweerkazerne en de bijbehorende stukken liggen met ingang van woensdag 20 juni 2018 tijdens onze openingstijden gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Kornoeljeplein 1 te Vries. Buiten onze openingstijden is inzage van het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerp van de omgevingsvergunning na telefonische afspraak mogelijk. Daarnaast kunt u het ontwerpbestemmingsplan bekijken op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor het raadplegen op de landelijke website kunt u gebruik maken van de inlogcode (planID) NL.IMRO.1730.BPBRWGAE-0301.

 

Wilt u reageren?

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken, kan iedereen schriftelijk een zienswijze indienen bij de gemeenteraad en het college van burgemeester en wethouders van Tynaarlo, Postbus 5, 9480 AA te Vries. Ook bestaat de mogelijkheid om mondeling te reageren. Wij maken hiervoor graag een afspraak met u.

 

Informatie

Meer informatie? Neem contact met ons op via info@tynaarlo.nl of via telefoonnummer 0592-266 662.

Naar boven