Vastgestelde ‘Eerste Partiële herziening Beheersverordening Noordeinde’, Zevenaar

Logo Zevenaar

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat de gemeenteraad op 13 juni 2018 met toepassing van artikel 3.38 van de Wet ruimtelijke ordening de partiële herziening beheersverordening heeft vastgesteld. De partiële herziening beheersverordening voorziet in een actueel juridisch-planologische regeling inzake parkeernormen. De beheersverordening is conserverend en beheersmatig. Er worden geen nieuwe ontwikkelingen mogelijk gemaakt, de bestaande planologische mogelijkheden blijven in stand.

 

Inzage

De vastgestelde beheersverordening met de daarop betrekking hebbende stukken, ligt met ingang van 21 juni 2018 gedurende zes weken ter inzage bij het loket Vergunningen in het BATgebouw aan de Kerkstraat 27 in Zevenaar. De stukken kunnen daar tijdens openingstijden door iedereen worden ingezien. De geconsolideerde beheersverordening is digitaal te raadplegen via de gemeentelijke site: http://0299.roview.net/en via de landelijke site: www.ruimtelijkeplannen.nl met NL.IMRO.0299.HZ01NOORDEINDE-VA01. De bronbestanden zijn raadpleegbaar via http://ro-online.robeheer.nl/0299/manifest.html.

 

Bezwaar/ Beroep

Het is niet mogelijk om bezwaar dan wel beroep aan te tekenen tegen het besluit tot vaststelling van de beheersverordening.

Inwerkingtreding

De geconsolideerde beheersverordening wordt op 20 juni 2018 gepubliceerd en treedt de dag na publicatie in werking.

 

Zevenaar, 20 juni 2018

Naar boven