Ontwerp bestemmingsplan “Centrum Vuren”, gemeente Lingewaal

Logo Lingewaal

Burgemeester en wethouders van de gemeente Lingewaal maken de ter inzagelegging bekend van het ontwerp bestemmingsplan “Centrum Vuren”.

 

Toelichting

De gemeenteraad heeft op 31 mei 2018 de gebiedsvisie Hart voor Vuren vastgesteld. De gebiedsvisie gaat over het centrum van Vuren en laat onder andere de herontwikkelingsmogelijkheden van vrijkomende locaties en de herinrichting van het openbaar gebied zien. Het ontwerp bestemmingsplan “Centrum Vuren” is een uitwerking van de gebiedsvisie Hart voor Vuren en maakt onder andere de herontwikkeling van de drie vrijkomende locaties mogelijk.

 

Ter inzage

Vanaf donderdag 21 juni 2018 ligt het ontwerp bestemmingsplan “Centrum Vuren” gedurende zes weken (tot en met 1 augustus 2018) voor een ieder ter inzage. Het ontwerp bestemmingsplan is tijdens openingstijden bij de receptie van het gemeentehuis in te zien en op afspraak buiten deze tijden.

Daarnaast is het ontwerp bestemmingsplan op de gemeentelijke website www.lingewaal.nl  en op Ruimtelijke Plannen raadpleegbaar.

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0733.BpCentrumVuren-OW01 .

 

Zienswijzen.

Tijdens de termijn van ter inzagelegging kunt u, bij voorkeur schriftelijk, een zienswijze indienen bij burgemeester en wethouders, Postbus 1014, 4147 ZG Asperen.

 

Asperen, 13 juni 2018

Burgemeester en wethouders van Lingewaal.

Naar boven