Bestemmingsplan ‘De Donck Posterholt’

Logo Roerdalen

Burgemeester en wethouders van Roerdalen maken bekend dat de gemeenteraad in de vergadering van 7 juni 2018 het bestemmingsplan ‘De Donck Posterholt’ heeft vastgesteld.

Het plan

Het plangebied omvat de percelen - geheel of gedeeltelijk - kadastraal bekend gemeente Posterholt, sectie D, nrs. 67, 68, 2116, 2122, 3497 en 3498 en is plaatselijk gelegen ten zuiden van de Burgemeester Geradtsstraat en ten noorden van de Leigraaf te Posterholt.

Het bestemmingsplan voorziet in het herbestemmen van de onderhavige gronden tot een agrarische bestemming. De bestaande 21 woningbouwmogelijkheden en de bijbehorende openbare voorzieningen worden hiermee weg bestemd.

Inzage en raadplegen

Het bestemmingsplan ligt vanaf 21 juni 2018 gedurende een periode van zes weken ter inzage bij het Servicepunt Roerdalen in Sint Odiliënberg. De planstukken zijn tevens elektronisch te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder de codering:NL.IMRO.1669.BPPTH2018DEDONCK-VG01

Gedurende de termijn van inzage staat voor belanghebbenden, die tijdig hun zienswijzen hebben kenbaar gemaakt of kunnen aantonen dat zij daar redelijkerwijs niet toe in staat zijn geweest, beroep open bij de Raad van State, afdeling bestuursrechtspraak, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Als een beroepschrift is ingediend, bestaat tevens de mogelijkheid om bij de voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen.

Inwerkingtreding

Het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de inzagetermijn.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Orelia Meuwissen van het team Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, telefoon: (0475) 538 888 op maandag tot en met donderdag.

Sint Odiliënberg, 20 juni 2018

Naar boven