Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan 'Parapluherziening Parkeernormen Papendrecht'

Logo Papendrecht

Het college van burgemeester en wethouders van Papendrecht maakt bekend dat op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening (Wro) het ontwerpbestemmingsplan 'Parapluherziening Parkeernormen Papendrecht' vanaf donderdag 21 juni 2018 tot en met woensdag 1 augustus 2018, gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt op het gemeentehuis.

Het plangebied beslaat alle gronden waarop een bestemmingsplan geldt. In alle bestaande bestemmingsplannen worden de regels met betrekking tot parkeren vervangen of (indien er niets is opgenomen over parkeren) aangevuld door deze parapluherziening. Alle overige regels van de bestaande bestemmingsplannen blijven dus in stand. Deze parapluherziening is niet van toepassing op beheersverordeningen.

Het ontwerpbestemmingsplan en bijbehorende bijlagen kunnen tijdens openingstijden op werkdagen worden ingezien op de leestafel in het gemeentehuis of op afspraak (telefoonnummer 14078). Deze stukken zijn ook digitaal in te zien op de gemeentelijke website en op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0590.BpParkeren-2001).

Tijdens de termijn van terinzagelegging bestaat voor een ieder de mogelijkheid schriftelijk op de stukken te reageren. Deze reacties kunnen worden ingediend bij het college van de gemeente Papendrecht, Postbus 11, 3350 AA Papendrecht. Ook het indienen van een mondelinge zienswijze is mogelijk. Hiervoor dient u tijdig een afspraak te maken met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling (14078), bij voorkeur uiterlijk één week voor het einde van de terinzagelegging. Het is niet mogelijk uw zienswijze telefonisch kenbaar te maken.

 

Naar boven