Kennisgeving omgevingsvergunning, vervangen van een woonark, Holendrechterweg 66a, gemeente Amsterdam

Logo Amsterdam

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Amsterdam maakt ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat zij een omgevingsvergunning onderdeel afwijken van het bestemmingsplan en onderdeel bouwen heeft verleend voor de het vervangen van de bestaande woonark door een nieuwe woonark, het plaatsen van een schuur en legaliseren van de bestaande aanlegsteiger, terras en bijbehorende bouwwerken aan de Holendrechterweg 66a.

 

De omgevingsvergunning (OLOnr: 3460253  en IMRO-code NL.IMRO.0363.T1802PBSTD-OW01) en de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 21 juni 2018 gedurende zes weken ter inzage in:

 

  • Stadsdeelkantoor Zuidoost, Anton de Komplein 150 waar de omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken ter inzage zijn gelegd bij het Stadsloket;

  • Een digitale versie van de omgevingsvergunning is te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl (zoek daarbij op “ID”: NL.IMRO.0363.T1802PBSTD-VG01)

     

Tegen de omgevingsvergunning kan op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd een beroepsschrift worden ingediend bij de Rechtbank Amsterdam. Beroep is alleen mogelijk voor belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit, of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij dat niet hebben gedaan.

 

Het beroep moet worden ingediend bij de Rechtbank Amsterdam, sector Bestuursrecht, Postbus 75850, 1070 AW Amsterdam. Beroepschriften moeten ondertekend zijn en ten minste de volgende gegevens bevatten: naam en adres, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep gericht is, en de gronden van het beroep. Een kopie van het bestreden besluit moet worden meegestuurd.

 

Spoed? Voorlopige voorziening

Bij grote spoed kunt u (tegen kosten) een zogeheten voorlopige voorziening aanvragen bij de Rechtbank Amsterdam. Dat is een spoedprocedure waarmee het genomen besluit tijdelijk kan worden ingetrokken en/of andere maatregelen kunnen worden getroffen. 

 

Amsterdam Zuidoost, 20 juni 2018

College burgemeester en wethouders,

A.H.P. van Gils

Secretaris

J. van Aartsen

Burgemeester

Naar boven