Ontwerpbestemmingsplan Skaeve Huse

Logo Velsen

Aankondiging

Burgemeester en wethouders zijn voornemens de gemeenteraad voor te stellen een nieuw bestem­mingsplan vast te stellen voor Skaeve Huse aan de Broekeroog in de Velserbroek.

Aanleiding

Het bestemmingsplan Skaeve Huse maakt de realisatie van zes woningen mogelijk aan de Broekeroog in Velserbroek. In eerste instantie worden er drie woningen gerealiseerd. Dit is een bijzondere woonvoorziening met kleine zelfstandige woningen met op maat toegesneden zorg en begeleiding voor bewoners. De wooneenheden zijn bedoeld voor personen die door hun leefwijze structureel overlast geven in hun woonomgeving.

Ligging plangebied

Het plangebied ligt aan de Broekeroog, nabij de kern Velserbroek. Momenteel is het perceel in gebruik door IJmond Werkt en staat hier een keet.

Plan inzien

Het ontwerpbestemmingsplan Skaeve Huse met IDN: NL.IMRO.0453.BP1306SKAEVEHUSE1-O001

ligt met ingang van 15 juni 2018 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage. Naast het ontwerpbestemmingsplan liggen tevens de daarop betrekking hebbende onderzoeken en rapportages ter inzage.

Gemeentehuis, Dudokplein 1, IJmuiden.

Centrale bibliotheek, Dudokplein 16, IJmuiden.

Digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze indienen

Gedurende de termijn dat het plan ter inzage ligt, kunt u een zienswijze indienen op het ontwerpbestemmingsplan. Dit doet u door een brief te richten aan:

Gemeenteraad van Velsen

Postbus 465

1970 AL IJmuiden

Onder vemelding van zaaknummer 7830-2018.

Of via ro@velsen.nl. Onder vermelding van “zienswijze bestemmingsplan Skaeve Huse”. Vergeet daarbij niet duidelijk uw fysieke postadres aan te geven.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de behandelend ambtenaar, de heer Bethlehem, telefoonnummer 0255-567200.

 

Naar boven