Vastgesteld bestemmingsplan Sint Rochusstraat 14 te Nederweert

Logo Nederweert

 

Het bestemmingsplan Sint Rochusstraat 14 is op 5 juni 2018 vastgesteld door de gemeenteraad van Nederweert. Het plan betreft de gedeeltelijke herziening van de beheersverordening Nederweert, Budschop, Eind, Ospeldijk en Pannenweg-Oost. De herziening heeft als doel een woning aan de Sint Rochusstraat 14 in Nederweert planologisch mogelijk te maken. De mogelijkheid om deze locatie te gebruiken voor detailhandel en horeca komt hiermee te vervallen. Er is geen exploitatieplan opgesteld.

U kunt de stukken inzien binnen zes weken na de dag van publicatie, van 15 juni t/m 26 juli 2018 bij de centrale klantenbalie of op afspraak. Daarnaast is het plan gepubliceerd op www.nederweert.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl. Er zijn geen zienswijzen ingediend tegen het ontwerp. Het plan is niet gewijzigd ten opzichte van het ontwerp.

Het indienen van beroep is mogelijk voor belanghebbenden die buiten hun schuld niet in staat waren om een zienswijze in te dienen. Het indienen van schriftelijk beroep is mogelijk binnen de inzagetermijn bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van Raad van State, adres Postbus 20019, 2500 EA  Den Haag.

U kunt gelijktijdig vragen om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van bovengenoemde Afdeling.

Het bestemmingsplan treedt daags na de beroepstermijn in werking, tenzij er een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Het vaststellingsbesluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met mevrouw M. Houtappels van het team Samenleving.

Nederweert, 14 juni 2018

De raad van de gemeente Nederweert

Naar boven