Gemeente Midden-Delfland – Ontwerpbestemmingsplan - “Scouting Den Hoorn”

Logo Midden-Delfland

Ter inzage: Bestemmingsplan ‘Scouting Den hoorn’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Midden-Delfland maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 22 mei 2018 het bestemmingsplan ‘Scouting Den hoorn met het planidentificatienummer NL.IMRO.1842.bp17DH01-va01 heeft vastgesteld.

 

Planbeschrijving en plangebied

Het plangebied Scouting Den Hoorn is gelegen direct ten zuiden van de kern Den Hoorn op het sportpark Den Hoorn. Het plan beschrijft de nieuwe huisvesting van de Scouting.

 

Terinzagelegging

Het bestemmingsplan met planidentificatienummer NL.IMRO.1842.bp17DH01-va01 ligt van vrijdag 15 juni a.s. gedurende zes weken, tijdens kantooruren voor eenieder ter inzage bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, ingang Anna van Raesfeltstraat 37 in Schipluiden.

Genoemde documenten zijn tijdens de termijn van ter inzage ligging digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website kiest u voor “bestemmingsplannen” onder de kop “Een plan BEKIJKEN”, waarna u de mogelijkheid heeft het vastgestelde bestemmingsplannen op te roepen op het scherm. Dit kan bijvoorbeeld door de naam van het bestemmingsplan in te typen of in te zoomen op de kaart. De documenten zijn als PDF te raadplegen op www.middendelfland.nl → Over bestuur →Stukken ter inzage.

 

Beroep

Belanghebbenden kunnen met ingang van 15 juni 2018 gedurende zes weken tegen het bestemmingsplan beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

 

 

Schipluiden, 14 juni 2018

 

Naar boven