Ontwerpwijzigingsplan Zevenhuizen Oost, fase 3a

Logo Leek

Burgemeester en wethouders van Leek maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.6, lid 5 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerpwijzigingsplan ‘Zevenhuizen Oost, fase 3a’ ter inzage ligt.

Het betreft hier een wijzigingsplan dat gebaseerd is op het bestemmingsplan ‘Zevenhuizen Oost (2016)’, welk plan voorziet in een gefaseerde ontwikkeling van een nieuw woongebied met maximaal 50 woningen aan de oostzijde van het dorp Zevenhuizen. Het plangebied van dit moederplan wordt globaal begrensd door bestaande woningbouw aan het Hoofddiep (westzijde) en de Kokswijk (zuidzijde), de denkbeeldige lijn in het verlengde van de Evertswijk (noordzijde) en de bestaande watergang in het aan het plangebied grenzende agrarisch gebied (oostzijde). Het ontwerpwijzigingsplan ‘Zevenhuizen Oost fase 3a’ maakt de ontwikkeling van circa 2 woningen aansluitend aan fase 2 en de bijna voltooide 1e fase mogelijk.

Het ontwerpwijzigingsplan ligt vanaf 14 juni 2018 gedurende zes weken ter inzage en is in te zien tijdens openingstijden van het gemeentehuis bij het Klantcontactcentrum. Het wijzigingsplan is digitaal te raadplegen via de website van de gemeente (www.leek.nl) en is eveneens op www.ruimtelijkeplannen.nl (plannummer NL.IMRO.0022.WZZH18oost3a-OW01) te raadplegen.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Leek, Postbus 100, 9350 AC Leek. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient een afspraak te worden gemaakt. Hiertoe kan contact worden opgenomen met het Klantcontactcentrum (0594 - 55 15 15).

 

Naar boven