Voorontwerpbestemmingsplan Achterambachtseweg 49

Logo Hendrik-Ido-Ambacht

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht maken bekend dat het voorontwerp van het bestemmingsplan Achterambachtseweg 49 beschikbaar wordt gesteld voor inspraak.Het plangebied betreft het perceel waarop de Achterambachtseweg 49 gelegen is. Het gebied valt nu nog onder de werking van bestemmingsplan ‘Landelijk gebied Sandelingen-Ambacht’.De eigenaar van het plangebied is van plan een extra woning op het perceel te realiseren. Dit is nu niet mogelijk binnen de regels van het geldende bestemmingsplan. Om deze reden wordt een nieuw bestemmingsplan in procedure gebracht.

Stukken ter inzage

Met ingang van 14 juni 2018 ligt gedurende een periode van zes weken het voorontwerp van het bestemmingsplan in het kader van de inspraak op de volgende plaatsen voor een ieder ter inzage. Op de site ruimtelijkeplannen.nl, identificatie: NL.IMRO.0531.bp31Ambachtseweg49-1001, zijn de bestanden geplaatst.

De pdf-bestanden staan op de gemeentelijke website https://www.h-i-ambacht.nl/ik-woon/ruimtelijke-plannen/bestemmingsplannen/in-procedure

De papieren versie is tijdens openingstijden in te zien in het informatiecentrum van het gemeentehuis in Hendrik-Ido-Ambacht, Weteringsingel 1 te Hendrik-Ido-Ambacht.

Inspreken

Tijdens de terinzagetermijn kan een ieder zowel schriftelijk als mondeling een reactie naar voren brengen over het voorontwerp. Schriftelijke reacties kunt u sturen aan het college van burgemeester en wethouders van Hendrik-Ido-Ambacht, Postbus 34, 3340 AA Hendrik-Ido-Ambacht. Voor het geven van een mondelinge reactie kunt u, graag voor 23 juli, een afspraak maken met de behandelend ambtenaar de heer Henkjan Stolk via telefoonnummer 078-7702625 of email h.stolk@h-i-ambacht.nl.

Naar boven