Gemeente Tynaarlo - ontwerpbestemmingsplan ‘Ruimte voor Ruimte Peizerweg 8a Bunne’ ter inzage

Logo Tynaarlo

Burgemeester en wethouders van de gemeente Tynaarlo maken bekend dat het ontwerp-bestemmingsplan ‘Ruimte voor Ruimte Peizerweg 8a Bunne ter inzage wordt gelegd voor de vaststelling.

Inhoud

De bedrijfsmatige activiteiten op het perceel Peizerweg 8 te Bunne zijn beëindigd. Ter compensatie van de gesloopte bedrijfsbebouwing kan, in het kader van de Ruimte voor Ruimte regeling, een compensatiewoning worden gebouwd. Hiertoe wordt het perceel gesplitst en de nieuwe woning wordt gebouwd op het perceel Peizerweg 8a.

Op grond van het geldende bestemmingsplan is de bouw van een extra woning niet toegestaan. Door dit nieuwe bestemmingsplan wordt de huidige bedrijfsbestemming gewijzigd in een woon-bestemming, waardoor het perceel een passende bestemming krijgt en een compensatiewoning kan worden gebouwd.

Inzien van de stukken

Het ontwerpbestemmingsplan en bijbehorende stukken liggen met ingang van vrijdag 15 juni 2018 tijdens onze openingstijden gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Kornoeljeplein 1 te Vries. Buiten de openingstijden is inzage van het ontwerpbestemmingsplan na telefonische afspraak mogelijk.

Daarnaast kunt u het ontwerpbestemmingsplan bekijken op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor het raadplegen van dit plan op de landelijke website kunt u gebruik maken van de imrocode (planID) NL.IMRO.1730.BPPeizerweg8aBunne-0301.

Wilt u reageren?

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken, kan iedereen schriftelijk een zienswijze indienen bij de gemeenteraad, Postbus 5, 9480 AA te Vries. Ook bestaat de mogelijkheid om mondeling te reageren. Wij maken hiervoor graag een afspraak met u.

Informatie

Meer informatie? Neem contact met ons op via info@tynaarlo.nl of via telefoonnummer 0592-266 662.

Naar boven