Vooraankondiging voorbereiding (1.3.1 Bro) wijzigingsplan voor realisatie van één woning voor de locatie Rooijensestraat 1 in Hoenzadriel

Logo Maasdriel

BP1178, Maasdriel

 

Het college is van plan een wijzigingsplan voor te bereiden voor het perceel Rooijensestraat 1 te Hoenzadriel voor de realisatie van één woning.

Het plangebied bestaat uit het perceel Rooijensestraat 1 in Hoenzadriel en is kadastraal bekend gemeente Maasdriel, sectie P, nummer 275,

Ter inzage

Een kaart van het plangebied ligt met ingang van 14 juni 2018 tot en met 25 juli 2018 tijdens de openingstijden voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis aan de Kerkstraat 45 in Kerkdriel.

Er wordt geen gelegenheid gegeven zienswijzen over dit voornemen in te dienen. Onafhankelijke instanties worden niet in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen over dit voornemen.

Later geven wij meer informatie over de te volgen procedure en mogelijkheden voor het indienen van zienswijzen.

Publicatie anterieure overeenkomst Rooijensestraat 1 te Hoenzadriel , Maasdriel

Het college maakt ter voldoening aan het bepaalde in art. 6.24, lid 3, Wro bekend dat zij op 3 april 2018 een anterieure overeenkomst ex art. 6.24, lid 1, Wro heeft gesloten voor het perceel Rooijensestraat 1 te Hoenzadriel, kadastraal bekend Maasdriel P 275.

Omdat deze overeenkomst is aangegaan voordat een bestemmingsplan van kracht wordt, wordt deze overeenkomst een anterieure (voorafgaande) overeenkomst genoemd. In de overeenkomst zijn afspraken gemaakt over de realisatie van één woning op de locatie en over de vergoeding van de kosten die de gemeente maakt vanwege de planologische medewerking die zij voornemens is te verlenen.

Met ingang van 14 juni 2018 2018 ligt een zakelijke beschrijving van de anterieure overeenkomst gedurende een periode van zes weken voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis te Kerkdriel (Kerkstraat 45).

Tegen de gesloten overeenkomst staat geen bezwaar of beroep open.

Meer informatie

Bel (14 0418) of mail (info@maasdriel.nl) de gemeente en vraag naar mevrouw D. van Lienden

Naar boven