Ontwerpbestemmingsplan IV Limbeek-Woenselse Watermolen (De Bunker) en omgevingsvergunning John F. Kennedylaan 3

Logo Eindhoven

Burgemeester en wethouders van Eindhoven maken bekend dat met ingang van donderdag 14 juni 2018 tot en met woensdag 25 juli 2018 op werkdagen tijdens openingsuren bij het Inwonersplein in het Stadskantoor, Stadhuisplein 10, Eindhoven (openingstijden van het Inwonersplein zijn maandag t/m vrijdag van 09.00-13.00 uur) voor iedereen ter inzage liggen het/de gecoördineerd voorbereide:

 

  • 1.

    ontwerpbestemmingsplan IV Limbeek-Woenselse Watermolen (De Bunker). Het bestemmingsplan maakt het mogelijk om een gemengd woon-werkgebied te realiseren aan de John F. Kennedylaan ter hoogte van het TU/e-terrein;

  • 2.

    ontwerp-omgevingsvergunning voor het realiseren van een woongebouw (210 eenheden), kantoren en horeca aan de John F. Kennedylaan 3 (zaaknummer V17/31928).

Ligging plangebied en doel van het plan

Het plangebied is gelegen in het noordelijk deel van Eindhoven in de nabijheid van het centrum. Het plangebied wordt in het oosten begrensd door de John F. Kennedylaan, in het zuiden door de Vincent Van Den Heuvellaan en in het westen door de Bisschopsmolen. In het noorden grenst het plangebied aan de groenvoorziening bij de Hooidonksemolen.

Het doel van het bestemmingsplan is om te komen tot een juridische regeling waarbinnen de ontwikkeling van een woongebouw (210 eenheden), kantoren en horeca kan plaatsvinden.

Coördinatieregeling

Artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening en de gemeentelijke coördinatieverordening maken het mogelijk dat de verschillende besluiten die genomen moeten worden en plannen die vastgesteld moeten worden om een ruimtelijke ontwikkeling mogelijk te maken tegelijk worden voorbereid en bekendgemaakt.

Inzage stukken

Het ontwerpbestemmingsplan kan worden geraadpleegd via de gemeentelijke website www.eindhoven.nl/bestemmingsplannen.

Het plan is digitaal te raadplegen op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl via de volgende directe link:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0772.80318-0201 

De bronbestanden zijn beschikbaar via de volgende link:

www.eindhoven.nl/ruimtelijkeplannen/plannen/NL.IMRO.0772.80318-/NL.IMRO.0772.80318-0201/

De ontwerp-omgevingsvergunning is op zowel de gemeentelijke als de landelijke website niet beschikbaar. Deze stukken liggen wel ter inzage bij het Inwonersplein in het Stadskantoor.

Zienswijzen

Tijdens de genoemde termijn is het voor iedereen mogelijk om een zienswijze in te dienen op het gecoördineerd voorbereide ontwerpbestemmingsplan en/of de ontwerp-omgevingsvergunning. Dit kan digitaal, schriftelijk of mondeling.

Het digitaal indienen van een zienswijze kan uitsluitend met het formulier dat hiervoor beschikbaar is op de gemeentelijke website via de directe link www.eindhoven.nl/zienswijze. Zienswijzen kunnen niet per e-mail worden ingediend.

Een schriftelijke zienswijze moet zijn voorzien van een datum, naam, adres en handtekening. Wij verzoeken u in uw brief per onderdeel duidelijk te vermelden of de zienswijze betrekking heeft op het ontwerpbestemmingsplan en/of de ontwerp-omgevingsvergunning.

Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de gemeenteraad van Eindhoven, t.a.v. het hoofd van de afdeling Ruimtelijke Ordening, postbus 90150, 5600 RB Eindhoven.

Wilt u liever mondeling een zienswijze indienen dan dient u vóór 11 juli 2018 een afspraak te maken met Shumon Bakker via telefoonnummer 040-238 62 47.

 

Eindhoven 13 juni 2018

Naar boven