Hollands Kroon- Week 24- Kennisgeving m.e.r.-beoordelingsbesluit, Agriport (ongenummerd), Middenmeer, sectie D nummers 777 en (deels) 822, grondstoffenbank Agriport

Logo Hollands Kroon

Besluit genomen door: college van burgemeester en wethouders van gemeente Hollands Kroon (gemandateerd aan de Regionale Uitvoeringsdienst Noord-Holland Noord).

Grondslag: artikel 7.17, van de Wet milieubeheer

Onderwerp: Kennisgeving m.e.r.-beoordelingsbesluit

Plangebied: Agriport (ongenummerd), Middenmeer, sectie D nummers 777 en (deels) 822, grondstoffenbank Agriport.

Doel plan: Op 26 april 2018 hebben wij de Aanmeldingsnotitie MER-beoordeling in het kader van de oprichting van de inrichting van Grondstoffenbank Agriport te Middenmeer ontvangen.

Er is besloten dat er geen milieueffectrapport (MER) hoeft te worden uitgevoerd, omdat er geen bijzondere omstandigheden aan de orde zijn waardoor de voorgenomen activiteit belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu zou kunnen veroorzaken.

Verzenddatum besluit: 29 mei 2018

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Regionale Uitvoeringsdienst Noord-Holland Noord, Dampten 2 in Hoorn, telefoonnummer 088-1021300 (o.v.v. zaaknummer 242802).

Het m.e.r.-beoordelingsbesluit is een voorbereidingsbeslissing in de zin van artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht, waartegen geen zelfstandig bezwaar of beroep mogelijk is, tenzij belanghebbenden hierdoor los van het voor te bereiden besluit rechtstreeks in hun belang worden getroffen.

 

Naar boven