RECTIFICATIE Gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan ‘‘Buitengebied Sint-Oedenrode, herziening 4’’ (gemeente Meierijstad)

Logo Meierijstad

Deze rectificatie is noodzakelijk omdat het bestemmingsplan ‘‘Buitengebied Sint-Oedenrode, herziening 4’’ na de eerdere bekendmaking door technische omstandigheden niet raadpleegbaar is geweest.

In verband hiermede worden het bestemmingsplan, raadsbesluit en bijbehorende stukken opnieuw ter inzage gelegd. Onderstaand de tekst voor de nieuwe termijn van terinzagelegging:

Burgemeester en wethouders van Meierijstad maken ter voldoening aan artikel 3.8 lid 3 Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het bestemmingsplan ‘‘Buitengebied Sint-Oedenrode, herziening 4’’, zoals dit door de gemeenteraad bij besluit van 29 maart 2018 gewijzigd is vastgesteld, met ingang van de dag na datum van deze bekendmaking gedurende zes weken - van 12 juni 2018 tot en met 23 juli 2018 - voor een ieder ter inzage ligt in het stadhuis, Stadhuisplein 1 te Veghel, gedurende openingstijden. Daarnaast is het bestemmingsplan ‘Buitengebied Sint-Oedenrode, herziening 4’ elektronisch raadpleegbaar op: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1948.BGO000BP0042017P-VG01 

Voor een overzicht van de wijzigingen t.o.v. het ontwerpbestemmingsplan, zoals dat ter inzage heeft gelegen, wordt kortheidshalve verwezen naar het raadsbesluit en de “Notitie beantwoording zienswijzen en ambtelijke wijzigingen ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Sint-Oedenrode, herziening 4”.

Bestemmingsplan ‘Buitengebied Sint-Oedenrode, herziening 4’ betreft de bundeling van een aantal particuliere ontwikkelingen in het buitengebied van Sint-Oedenrode en een aantal ambtshalve aanpassingen op de verbeelding en in de planregels.

Voor de realisatie van het plan kan voor een tweetal locaties niet worden voldaan aan de voorkeurswaarde voor geluidsbelasting uit de Wet geluidhinder. In verband hiermede zijn hogere waarden voor de ten hoogste toelaatbare geluidsbelasting vastgesteld. Deze besluiten liggen samen met het bestemmingsplan ter inzage. Het betreft de locaties Boskantseweg 58 – 60 en Boskantseweg 65.

Binnen de genoemde termijn van zes weken kan beroep worden ingesteld tegen het raadsbesluit en het besluit tot vaststelling van hogere waarden bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door:

  • 1.

    belanghebbenden, die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbestemmingsplan;

  • 2.

    belanghebbenden, die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest binnen de gestelde termijn een zienswijze tegen het ontwerp bestemmingsplan in te dienen;

  • 3.

    belanghebbenden, ook als zij niet eerder een zienswijze naar voren hebben gebracht, tegen de bij de vaststelling aangebrachte wijzigingen.

 Tevens kunnen, in geval van onverwijlde spoed, voornoemde belanghebbenden tijdens de beroepstermijn de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Bij dit verzoek dient een afschrift van het ingediende beroepschrift te worden overgelegd. U kunt voor nadere informatie contact opnemen met J. den Otter van het atelier Gebiedsontwikkeling en Planologie, bereikbaar via telefoonnummer 0413-381827.

Veghel 11 juni 2018

Naar boven