Hernieuwde Kennisgeving van de (ongewijzigde) verleende omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) tot het herbestemmen, uitbreiden met nieuwbouw en parkeergarage, tot woningen (De Loet) aan de Oude Parklaan 15 t/m 57, Castricum (oneven) Oude Parklaan 15 tot en met 57 (was 95) te Castricum, 1901ZZ Castricum, (WABO17/01329)

Logo Castricum

Burgemeester en wethouders maken bekend dat bij besluit van 14 februari 2018 de omgevingsvergunning is verleend voor het herbestemmen tot woningen, het uitbreiden van het pand met nieuwbouw en het realiseren van een parkeergarage allen betrekking hebbende op het Rijksmonument bekend als de Loet aan de Oude Parklaan 15 t/m 57 (was 95), Castricum (oneven) te Castricum, 1901ZZ. De verleende omgevingsvergunning is ongewijzigd ten opzichte van de ontwerpomgevingsvergunning zoals die ter inzage heeft gelegen.

Waar en wanneer kunt u stukken inzien?

De omgevingsvergunning en de hierbij behorende stukken (inclusief de reactie op de ingediende zienswijze) liggen met ingang van 14 juni 2018 totdat onderstaande beroepstermijn is verstreken ter inzage in het gemeentehuis van Castricum, Raadhuisplein 1, 1902 CA, Castricum. Een digitale versie kunt u per e-mail aanvragen bij omgevingsvergunning@debuch.nl.

Hoe kunt u reageren?

Een belanghebbende die tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht, kan met ingang van 15 juni 2018 gedurende zes weken beroep instellen tegen de verlening van de omgevingsvergunning bij de Rechtbank Noord-Holland. Gelijke bevoegdheid komt toe aan een belanghebbende die aantoont redelijkerwijs niet in staat is geweest om een zienswijze in te dienen.

Het beroep dient te worden gericht aan de Rechtbank Noord-Holland, Sector Bestuursrecht (Postbus 1621, 2003 BR in Haarlem). Voor de behandeling van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Inwerkingtreding

De verleende omgevingsvergunning treedt in werking de dag na afloop van de hiervoor genoemde beroepstermijn. Het instellen van beroep schorst de werking van de omgevingsvergunning niet.

Voorlopige voorziening

Degene die beroep heeft ingesteld kan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Holland verzoeken met het oog op onverwijlde spoed een voorlopige voorziening te treffen. Het verzoek dient geadresseerd te worden aan Rechtbank Noord-Holland, Sector Bestuursrecht (Postbus 1621, 2003 BR in Haarlem) ter attentie van de voorzieningenrechter. Voor de behandeling van een verzoek is griffierecht verschuldigd.

Crisis- en herstelwet

Het betreft een project waarop afdeling 2 van hoofdstuk 1 van de Crisis- en herstelwet van toepassing is. Dit brengt met zich mee dat alle beroepsgronden in het beroepschrift dienen te worden opgenomen en deze na afloop van de beroepstermijn niet meer kunnen worden aangevuld

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Team VTH van de gemeente Castricum, telefoonnummer: 14 0251

Castricum, 13 juni 2018.

 

Naar boven