Ontwerp Bestemmingsplan Dalmeden, CPO Kamers

Logo Hengelo

Het bestemmingsplan 'Dalmeden' is een globaal bestemmingsplan, met uitwerkingsbevoegdheid. Diverse deelgebieden in het woongebied Dalmeden zijn in ontwikkeling. Een groot deel van de kavels in deze deelgebieden is verkocht of in optie. Uitgifte van een volgend deelgebied is wenselijk.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Dalmeden, CPO Kamers’ maakt de bouw van 9 appartementen en 20 grondgebonden woningen toe in het deelgebied CPO Kamers van het woongebied Dalmeden. Het bouwplan voldoet niet aan de uitwerkingsregels van het bestemmingsplan ‘Dalmeden’, derhalve betreft het geen uitwerkingsplan, maar een herziening van het bestemmingsplan ‘Dalmeden’.

 

Inzien en zienswijzen

U kunt het ontwerp bestemmingsplan en de bijbehorende stukken van 13 juni tot en met 24 juli 2018 op afspraak inzien in het stadskantoor aan de Hazenweg 121 en op

www.hengelo.nl/?id=NL.IMRO.0164.BP0121-0201. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Marije Brummelhuis of Gonny Boers, telefoonnummer 14074. Tijdens de inzagetermijn kan eenieder schriftelijk, mondeling of digitaal zienswijzen indienen bij de gemeenteraad o.v.v. zaaknummer 2247502. Voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u contact opnemen met Marije Brummelhuis of Gonny Boers, telefoonnummer 14074. Een digitale zienswijze kunt u uitsluitend kenbaar maken via www.hengelo.nl/rozienswijze. Omdat met dit plan de bouw van meer dan 11 woningen planologisch mogelijk wordt gemaakt, is het regime van de Crisis- en herstelwet van toepassing op de procedure en voorbereiding van dit bestemmingsplan.

 

Inloopbijeenkomst

Op woensdag 13 juni bent u tussen 19.00 en 21.00 uur van harte welkom in het bedrijfsrestaurant van het Stadskantoor aan de Hazenweg 121. Medewerkers van de gemeente zijn tijdens deze avond aanwezig om u te informeren over het ontwerpbestemmingsplan Dalmeden, CPO Kamers en de bestemmingsplanprocedure. Tevens wordt een uitwerking van de plannen van het Collectief Particulier Opdrachtgeverschap getoond.

Naar boven