Vastgesteld uitwerkingsplan ‘Mortiere Ensemble’

Logo Middelburg

Burgemeester en wethouders van Middelburg maken op grond van het bepaalde in artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:42 van de Algemene Wet Bestuursrecht, bekend dat zij bij besluit van 9 januari 2018 het uitwerkingsplan ‘Mortiere Ensemble’ ongewijzigd hebben vastgesteld.

Ter inzage

Genoemd besluit en het vastgestelde uitwerkingsplan liggen vanaf 25 januari 2018 gedurende zes weken (tot en met 7 maart 2018) voor een ieder ter inzage bij de vakbalie in het stadskantoor.

Het besluit en uitwerkingsplan zijn tevens digitaal in te zien op onze website www.middelburg.nl onder ‘wonen en verbouwen/bestemmingsplannen/plannen in procedure/Mortiere Ensemble.

Daarnaast is het uitwerkingsplan raadpleegbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl onder plancode NL.IMRO.0687.BPUMORENS-VG01.

Gedurende de genoemde termijn kan een belanghebbende beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Beroep kan alleen worden ingesteld door de belanghebbende dien omtrent het ontwerpuitwerkingsplan tijdig zijn zienswijze kenbaar heeft gemaakt, alsmede de belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om zijn zienswijze bij het college kenbaar te maken.

De uitwerkingsplannen treden in werking daags na afloop van de hiervoor genoemde beroepstermijn tenzij bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening, zoals bedoeld in artikel 8.4 van de Wet ruimtelijke ordening, is gedaan. Als een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treden de uitwerkingsplannen pas in werking nadat op het verzoek is beslist.

 

]

Naar boven