Besluit ter concept-omgevingsvergunning Groningerstraat 21 te Midlaren; het bouwen van een woning en het plaatsen van zonnepanelen

Logo Tynaarlo

Het college van burgemeester en wethouders van Tynaarlo heeft het voornemen om onderstaand besluit te nemen. Het conceptbesluit ligt zes weken voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis te Vries. De inzageperiode van zes weken start op 8 juni 2018

Locatie : Groningerstraat 21 te Midlaren

Omschrijving : het bouwen van een woning en het plaatsen van zonnepanelen

Datum besluit : 15 mei 2018

Kenmerk : WABO-20170962

Burgemeester en wethouders van Tynaarlo zijn voornemens een omgevingsvergunning te verlenen voor de bouw van een woning en plaatsing van zonnepanelen op het perceel Groningerstraat 21 in Midlaren (kadastraal bekend Zuidlaren, sectie K, 1009 en 1763).

De omgevingsvergunning heeft betrekking op de volgende deelactiviteiten:

- bouwen van een bouwwerk;

- handelen in strijd met regels van ruimtelijke ordening;

Het planvoornemen is in strijd met de regels van het geldend bestemmingsplan, waardoor de uitvoering ervan niet zondermeer mogelijk is. Vanuit ruimtelijk perspectief zijn er echter geen bezwaren tegen het plan en kan medewerking worden verleend. Hiervoor is een procedure tot afwijking van het bestemmingsplan vereist.

Ter inzage ontwerp-omgevingsvergunning

De ontwerp-omgevingsvergunning met bijbehorende stukken ligt met ingang vrijdag 8 juni gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage bij het team Publiekszaken en Veiligheid, Kornoeljeplein 1 te Vries.

De ontwerp-omgevingsvergunning kan in die periode (zonder afspraak) worden ingezien bij de balie van Publiekszaken en Veiligheid tijdens de openingstijden van het gemeentehuis. Zie hiervoor onze website www.tynaarlo.nl. Buiten deze openingstijden is inzage van de ontwerp-omgevingsvergunning na telefonische afspraak mogelijk.

De ontwerp-omgevingsvergunning is digitaal in te zien op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor de landelijke website kunt u gebruik maken van de volgende imrocode: NL.IMRO.1730.ABGrstr21Midlaren-0302.

Heeft u een zienswijze?

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kan iedereen een zienswijze over de ontwerp-omgevingsvergunning schriftelijk richten aan het college van burgemeester en wethouders van Tynaarlo, postbus 5, 9480 AA te Vries.

Tevens bestaat de mogelijkheid om mondeling reacties kenbaar te maken. Hiervoor dient vooraf een afspraak te worden gemaakt. Voor nadere informatie kan contact opgenomen worden met het team Publiekszaken en Veiligheid, telefoonnummer 0592 – 266 662.

Naar boven