Kennisgeving ontwerp Omgevingsvergunning (uitgebreide voorbereidingsprocedure), bouwen van vier woningen met de daarbij behorende bergingen en handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening, Agaat, Zoetermeer

Logo Zoetermeer

 

  • Agaat te Zoetermeer, bouwen van vier woningen met de daarbij behorende bergingen en handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening, WB20180154.

 

Burgemeester en wethouders van Zoetermeer maken bekend dat bovengenoemde ontwerp Omgevingsvergunning en bijbehorende stukken met ingang van 8 juni 2018 gedurende zes weken ter inzage liggen bij de Omgevingsbalie, bezoekadressen aan de Engelandlaan 502 en Stadhuisplein 1 te Zoetermeer en digitaal raadpleegbaar zijn op www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

De Omgevingsvergunning ziet toe op de volgende activiteiten:

 

  • het bouwen van een bouwwerk;

  • het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan.

 

De aanvraag WB20180154 heeft betrekking op het bouwen van vier woningen met de daarbij behorende bergingen en handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening op het perceel Agaat te Zoetermeer, behorende tot het woningbouwproject ‘De Groene Loper’. Voor de meest westelijke zijde van de Agaat, waar vier woningen gerealiseerd worden, is in het bestemmingsplan geen bouwvlak opgenomen terwijl dit viertal woningen wel onderdeel is van het gehele project 'De Groene Loper'. Om dit viertal woningen alsnog te realiseren, zoals in het originele plan de bedoeling was, is besloten om van het vigerende bestemmingsplan af te wijken middels de uitgebreide procedure zoals benoemd in artikel 2.12 lid 1 onder a sub 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht.

 

Bij deze ontwerp Omgevingsvergunning hoort geen exploitatieplan.

 

Indienen zienswijzen?

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over de ontwerp omgevingsvergunning kenbaar maken aan burgemeester en wethouders.

 

Stuur uw zienswijze naar:

 

Gemeente Zoetermeer

College van burgemeester en wethouders

Postbus 15

2700 AA Zoetermeer

 

Voor het inzien van de stukken en het geven van een mondelinge zienswijze kunt u online een afspraak maken met de Omgevingsbalie via www.zoetermeer.nl/afspraakomgevingsbalie.

 

Voor het kenbaar maken van mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken via telefoonnummer: 14 079.

 

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze over de ontwerp omgevingsvergunning kenbaar is gemaakt en u belanghebbende bent.

Naar boven