Ontwerpwijzigingsplan Sappemeer, Achterdiep Noordzijde naast 63

Logo Midden-Groningen

Burgemeester en wethouders van Midden-Groningen maken bekend, dat het ontwerpwijzigingsplan Sappemeer, Achterdiep Noordzijde naast 63, vervat in het GML-bestand NL.IMRO.1952.wpsapachterdiep63-on01, vanaf 7 juni 2018 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt.

 

Inhoud van het wijzigingsplan

Het plan maakt de bouw mogelijk van één vrijstaande woning op het perceel ten westen van het Achterdiep Noordzijde 63 in Sappemeer. In het bestemmingsplan Buitengebied ligt op het perceel een wijzigingsbevoegdheid op grond waarvan één woning kan worden gerealiseerd. Het ontwerpwijzigingsplan Sappemeer, Achterdiep Noordzijde naast 63 is de uitwerking van deze bevoegdheid.

 

Het plan inzien

Het ontwerpwijzigingsplan ligt ter inzage van donderdag 7 juni 2018 tot en met woensdag 18 juli 2018. Gedurende de hiervoor genoemde termijn is het ontwerpwijzigingsplan te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl, onder nummer NL.IMRO.1952.wpsapachterdiep63-on01. Digitaal kunt u het plan ook bekijken via de gemeentelijke website, www.midden-groningen.nl onder het kopje Thema’s > Plannen en projecten > Bestemmingsplannen > Sappemeer.

 

Tevens ligt een papieren versie van het ontwerpwijzigingsplan met bijbehorende stukken gedurende de openingstijden ter inzage bij het Contactplein van het gemeentehuis te Hoogezand (Gorecht-Oost 157 te Hoogezand).

 

Reageren op het plan (indienen zienswijzen)

Binnen de termijn van 6 weken kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze(n) kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan het college van burgemeester en wethouders van Midden-Groningen, Postbus 75, 9600 AB Hoogezand, onder vermelding van NL.IMRO.1952.wpsapachterdiep63-on01. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer H. Nieken, via telefoonnummer: (0598) 37 37 37. Hier kunt u tevens terecht voor meer informatie.

 

Hoogezand, 6 juni 2018

 

Burgemeester en wethouders van Midden-Groningen

Naar boven