Ontwerpbestemmingsplan “Austerlitz Noord 1e herziening”, Zeist

Logo Zeist

Het ontwerp van het bestemmingsplan “Austerlitz Noord 1e herziening” ligt met ingang van donderdag 7 juni 2018 gedurende zes weken ter inzage (tot 19 juli 2018) in de publiekshal aan Het Rond 1 te Zeist. Burgemeester en wethouders van Zeist maken dit bekend op grond van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening.

Inzage

U kunt het ontwerpbestemmingsplan digitaal raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl en via www.zeist.nl/bestemmingsplannen. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0355.HerzAusNoord-ON01.

Plangebied

Het plangebied valt samen met de in aanbouw zijnde nieuwe woonwijk Austerlitz Noord tussen de Kamperlinie en de kern Austerlitz. Het plan beoogt een beperkte intensivering van de nieuwe woonwijk, met negen extra woningen, mogelijk te maken. Dit is onderdeel van de afspraken met de ontwikkelaars om een nieuw bosstrook te realiseren tussen de nieuwe wijk en de naastgelegen camping.

Zienswijze

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan indienen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad, t.a.v. team Ruimtelijke Ontwikkeling, postbus 513, 3700 AM Zeist. Voor mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14 030. Ook is het mogelijk een zienswijze digitaal in te dienen. U kunt hiervoor naar www.zeist.nl/zienswijze.

Naar boven