Ontwerp bestemmingsplan 'Woningbouw Heidestraat, Putte'

Logo Woensdrecht

Burgemeester en wethouders van Woensdrecht maken, overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan “Woningbouw Heidestraat, Putte” (NL.IMRO.0873.PUTTxBP148xHERZx14-ON01) voor een ieder ter inzage ligt.

 

Inhoud

 

Dit bestemmingsplan maakt de ontwikkeling mogelijk van één nieuwe woning op de percelen Antwerpsestraat 236 en 238 in Putte aan de zijde van de Heidestraat.

 

Inzien

 

Het ontwerp bestemmingsplan ligt voor een ieder ter inzage vanaf 7 juni 2018 gedurende een periode van zes weken, bij de Centrale Balie van het gemeentehuis te Hoogerheide tijdens openingstijden. Na afspraak via het algemene telefoonnummer 14 0164 kan het ontwerp ook worden ingezien buiten openingstijden.

Ook is het ontwerp bestemmingsplan langs elektronische weg te raadplegen. U vindt de documenten op “www.woensdrecht.nl/bestemmingsplan”. Tevens is het plan te raadplegen op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Reageren

 

Binnen de genoemde termijn van zes weken kan eenieder schriftelijk een zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 24, 4630 AA Hoogerheide onder vermelding van “zienswijze ontwerpbestemmingsplan Woningbouw Heidestraat, Putte” en uw adresgegevens.

Alle zienswijzen op het bestemmingsplan worden openbaar gemaakt. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens bekend worden, dan kunt u dat in een aparte brief aangeven bij uw reactie. De inspraakreactie zelf kunt u dan anoniem, dus zonder persoonlijke gegevens, bijvoegen.

Voor mondelinge reacties kunt u een afspraak maken met de heer K. Kegel via het algemene telefoonnummer 14 0164.

 

Hoogerheide, 6 juni 2018

Naar boven